cb press review Personal Path to Pregnancy Goldfish Secrets Revealed Penny Stock Egghead Idol Lash Review Raspberry Ketone Max Secret Survey Review 3way2win Review Slim Without Gym eCash Opinions Sold Out After Crisis Boost Your Bust Review 24/7 Fat Loss Review Article Marketing Robot Review Aeon Guide Review top cb review best product review Clickbank Product Reviews Best CB Review User Reviews of Digital Products Ishbv.com | Product Reviews Easy Tips Penis Advantage Review Truth About Abs Review The Diet Solution Program Fat Loss 4 Idiots Review The Lazy Day Trader Review Million Dollar Pips Review Ejaculation By Command Penile Secrets Review ChopperTattoo Review Miami Ink Tattoo Designs The Lost Arthritis Cure Penny Stock Egghead Review Penny Stock Profit Review Magic Of Making Up Satellite Direct TV The Truth About Six Pack Abs Btv Solo Review DotComSecrets X Workout Finishers Net Space Profits 3.0 Bigger Butt Secrets

Še 48 ur do odhoda

Še 48 ur... Še 48 ur in če bo šlo vse po načrtih, bom že nekje nad Evropo, na poti proti San Diegu, kjer se v nedeljo začne moje delo na ladji Celebrity Infinity. Poslovilne pijačke in druženja s prijatelji so za mano, vse je pripravljeno za pot in delo na ladji, le kovčka sta še povsem prazna. Nikakor se ne morem lotiti pakiranja, ker vem, da bom cunje in ostale potrebščine živčno premetavala po sobi sem in tja, zbirala, kaj potrebujem za delo na ladji in se ves čas spraševala, ali bosta oba kovčka prišla na cilj.

In občutki? Hm, čudno, ampak ni posebnih občutkov. Kot da sem v transu in se ne zavedam, da me le še nekaj ur ločuje od novega življenja. Kot da so poslovilne pijačke predstavljale popolnoma običajno druženje, ki se bo nadaljevalo tudi prihodnji teden in še naprej... Verjetno bo še vse prišlo za mano. Ko pridem na letališče. Ko oddam prtljago. Ko me bodo moji pustili samo na letališču in se odpravili proti domu - brez mene. Ko bom stopila skozi rentgen in na avion. Ko bom 9+6 ur potovala in se spraševala, kaj me čaka. Ja, takrat mi bo verjetno pa že povsem jasno, kaj se dogaja. Kar malce me je strah teh občutkov.

Mimo grede, kot kaže, smo vsi udeleženci septembrskega intervjuja v Budipešti, ki smo še vedno zainteresirani za delo na ladji, dobili svojo ladjo. Danes mi je še zadnja punca, s katero sem bila v kontaktih, sporočila, da je dobila datum. Super!!! Punce, srečno.

Comments are closed.

Delo na ladji tudi na FB

Celoten prispevek najdete tu.

Kontakt za delo na ladji
Gift Shop in Spa:
Helena Vehovec
041 739 011
helena@riv.si

Foto in Bar/Restavracija:
Sašo Vehovec
041 326 578
saso@riv.si

RIV d.o.o. - Consulting Agency
Šmarska cesta 7a
SI-6000 Koper
(ex Invermore Shipping)

Blog - NajBlog.si


CopyRight © 2010