cb press review Personal Path to Pregnancy Goldfish Secrets Revealed Penny Stock Egghead Idol Lash Review Raspberry Ketone Max Secret Survey Review 3way2win Review Slim Without Gym eCash Opinions Sold Out After Crisis Boost Your Bust Review 24/7 Fat Loss Review Article Marketing Robot Review Aeon Guide Review top cb review best product review Clickbank Product Reviews Best CB Review User Reviews of Digital Products Ishbv.com | Product Reviews Easy Tips Penis Advantage Review Truth About Abs Review The Diet Solution Program Fat Loss 4 Idiots Review The Lazy Day Trader Review Million Dollar Pips Review Ejaculation By Command Penile Secrets Review ChopperTattoo Review Miami Ink Tattoo Designs The Lost Arthritis Cure Penny Stock Egghead Review Penny Stock Profit Review Magic Of Making Up Satellite Direct TV The Truth About Six Pack Abs Btv Solo Review DotComSecrets X Workout Finishers Net Space Profits 3.0 Bigger Butt Secrets

Buenos Aires, Argentina

V Južni Ameriki imamo dva embarkation porta, Valparaiso v Čilu in Buenos Aires v Argentini. Valparaiso še nisem imela priložnosti občudovati, ker smo prvič imeli smolo z ukradenimi paletami, sem pa zato danes imela več kot dovolj časa raziskovati Buenos Aires, še toliko bolj, ker v Buenos Airesu sploh nimamo dostave nove robe (to imamo v Montevideu, pa še to se skupina razdeli na pol, ker v povprečju prejmemo le 3-4 palete, in en Montevideo za palete poskrbi devet shoppijev, naslednji Montevideo pa drugih devet).

Torej, BA, ogromno mesto, ogromno ulic in parkov, ogromno prodajaln. Mesto, ki je časovno le tri ure za Slovenijo. S sodelavci smo se sprehodili do glavne promenade (cca 30 minut hoje od porta, mimo revnega in nevarnega predela, kjer sama nikoli ne bom šla), zamenjali dolarje v argentinske pesose (1 dolar = cca. 4,3 pesose) in občudovali izložbe mnogih trgovinic. Potrebujem čevlje z visoko peto, za crew bar, in v tej ulici je več kot preveč trgovin z obutvijo. Ogromnih trgovin, ne le en pajzeljček. In z ravno takimi čevlji, ki jih želim kupiti. Vendar šibamo naprej v McDonalds, ki ima vedno free wi-fi, na en frappe ter facebook in skype, jasno. Chat laufa na polno, dodajanje fotk, objavljanje novih prispevkov na blog Delo na ladji in ure minejo kot minute. Hitro nazaj na ladjo, priprava na passenger drill oziroma pax drill, za eno uro spat in nazaj na svoje delovno mesto.

Buenos Aires, Argentina

Naslednjič bomo v Buenos Airesu imeli kar dve nočitvi. Tri polne dni v enem mestu, kar je za shoppije naravnost bajno in sijajno. Če pa takrat ne bom imela dovolj časa za shopping in vse ostalo... Potrebujem čevlje, sem že omenila?

Comments are closed.

Delo na ladji tudi na FB

Celoten prispevek najdete tu.

Kontakt za delo na ladji
Gift Shop in Spa:
Helena Vehovec
041 739 011
helena@riv.si

Foto in Bar/Restavracija:
Sašo Vehovec
041 326 578
saso@riv.si

RIV d.o.o. - Consulting Agency
Šmarska cesta 7a
SI-6000 Koper
(ex Invermore Shipping)

Blog - NajBlog.si


CopyRight © 2010