cb press review Personal Path to Pregnancy Goldfish Secrets Revealed Penny Stock Egghead Idol Lash Review Raspberry Ketone Max Secret Survey Review 3way2win Review Slim Without Gym eCash Opinions Sold Out After Crisis Boost Your Bust Review 24/7 Fat Loss Review Article Marketing Robot Review Aeon Guide Review top cb review best product review Clickbank Product Reviews Best CB Review User Reviews of Digital Products Ishbv.com | Product Reviews Easy Tips Penis Advantage Review Truth About Abs Review The Diet Solution Program Fat Loss 4 Idiots Review The Lazy Day Trader Review Million Dollar Pips Review Ejaculation By Command Penile Secrets Review ChopperTattoo Review Miami Ink Tattoo Designs The Lost Arthritis Cure Penny Stock Egghead Review Penny Stock Profit Review Magic Of Making Up Satellite Direct TV The Truth About Six Pack Abs Btv Solo Review DotComSecrets X Workout Finishers Net Space Profits 3.0 Bigger Butt Secrets

Evo moje ladjeeeee – Celebrity Infinity

Nisem še prišla k sebi, zato bo tale članek morda malce čuden za branje, ampak briga me! Ladjo imam! Celebrity Cruises ladjo! Celebrity Infinity ladjo!!! Končno se bo delo na ladji začelo tudi zame. V trgovini, ljudje moji. V trgovini!!! 😀

No, takole je bilo. Ker sem bila v dvomih, ali sprejeti delo na ladji v baru ali počakati na trgovino, sta Helena Vehovec in Sašo Vehovec v petek prejela moj mail. Ja, spet, so what. Vprašala sem ju, ali mi lahko pomagata pri odločitvi za delo na ladji, ker res ne vem, kaj naj naredim. Naivno, ker le kako bi mi onadva lahko pomagala, kajne? Sašo Vehovec mi ni odgovoril, Helena Vehovec pa je odgovor poslala v ponedeljek. Odgovorila je, da je njej verjetno še težje odločiti se za nekoga drugega, in kaj naj mi reče. Odgovorila sem, da ne vem, katere besede bi me pomirile. Da želim, da mi reče, da bo slej ko prej prišla Celebrity Cruises ladja s prostim mestom v trgovini, in da sem jaz prva na seznamu za delo na ladji (razen, če je še kakšna Slovenka zapisana za Celebrity Cruises). Pojamrala sem še, da je težko pol leta vsak dan biti v pripravljenosti, čekirati maile in upati, da je kaj novega, poleg tega pa še cel čas poslušati domače, prijatelje in znance, kdaj bom šla. Na koncu sem ji še zaželela srečen Dan žena. Helena Vehovec mi je danes dopoldne odgovorila, da sem prva na seznamu za delo na ladji Celebrity Cruises in da bo zopet malo poklicala v Miami. Okoli pol osmih zvečer pa mi je Helena Vehovec poslala sporočilo na mobitel. Pisalo je: "Sedaj pa je čas, da pogledate svoj email. Helena".

Začela sem se tresti, roke so se mi spotile, ustnice so se mi zaokrožile navzgor od sreče, pa navzdol od dvomov, pa navzgor... Nor občutek, sploh ne znam opisati, koliko adrenalina mi je v tistem trenutku steklo skozi telo. Pa poglejmo mail, ki ga je poslala Helena Vehovec. Pisalo je: "Sonja, saj ne vem, ali sem jaz bolj srečna ob tem emailu ali vi. Prosim potrdite. Helena". Spodaj pa je bil mail Američana: "Hi Helena, Please advise if Sonja can be ready to join the Infinity on April 10 out of SAN DIEGO, CALIFORNIA. Kind Regards."

Aaaaaaa... Delo na ladji? Za Sonjo? Na Celebrity Cruises ladji? Na Celebrity Infinity? Res??? Jaaaaaa. Seveda sem takoj odgovorila, da sprejemam ponudbo za to delo na ladji, Helena Vehovec je odgovorila, da smo na vezi, in to je to. Čakam nadaljna navodila.

Comments are closed.

Delo na ladji tudi na FB

Celoten prispevek najdete tu.

Kontakt za delo na ladji
Gift Shop in Spa:
Helena Vehovec
041 739 011
helena@riv.si

Foto in Bar/Restavracija:
Sašo Vehovec
041 326 578
saso@riv.si

RIV d.o.o. - Consulting Agency
Šmarska cesta 7a
SI-6000 Koper
(ex Invermore Shipping)

Blog - NajBlog.si


CopyRight © 2010