cb press review Personal Path to Pregnancy Goldfish Secrets Revealed Penny Stock Egghead Idol Lash Review Raspberry Ketone Max Secret Survey Review 3way2win Review Slim Without Gym eCash Opinions Sold Out After Crisis Boost Your Bust Review 24/7 Fat Loss Review Article Marketing Robot Review Aeon Guide Review top cb review best product review Clickbank Product Reviews Best CB Review User Reviews of Digital Products Ishbv.com | Product Reviews Easy Tips Penis Advantage Review Truth About Abs Review The Diet Solution Program Fat Loss 4 Idiots Review The Lazy Day Trader Review Million Dollar Pips Review Ejaculation By Command Penile Secrets Review ChopperTattoo Review Miami Ink Tattoo Designs The Lost Arthritis Cure Penny Stock Egghead Review Penny Stock Profit Review Magic Of Making Up Satellite Direct TV The Truth About Six Pack Abs Btv Solo Review DotComSecrets X Workout Finishers Net Space Profits 3.0 Bigger Butt Secrets

Dobrodosla doma, Sonja

Tako. To bi bilo to. Delo na ladji Carnival Sensation in delo na ladji nasploh se je zame zakljucilo. Za vedno (pa ze trkam na les, da se ne zarecem, ker kdor je ze kdaj bil del posadke, dobro ve, da je nickoliko takih, ki pravijo, da je to zadnja pogodba, pa jih potem spet vidis na eni od ladij). Ampak ne, jaz sem trdno prepricana in odlocena, da je to to. Z glavnimi pri STB sem se ze pogovorila, bilo jim je zal in rekli so mi, da bom vedno dobrodosla nazaj. Hvala, ampak... Pa kaksno poslovilno zabavo je nama z Akshayem pripravil moj team. S posterjem, tortico, prigrizki,... Zadnji dan je res bil nekaj posebnega. Zbogom, pomorscaki moji in mirno morje. Carnival Sensation, zbogom tudi tebi.

poslovilna tortica poslovilni poster

Kljub vsemu lepemu sem odlocena, da je cas, da zacnem tudi resno ziveti. Delo na ladji ni za vedno, ni nekaj, iz cesar bi ustvaril kariero (vsaj jaz ne). Je nekaj, kar ti pomaga zbezati od resnicnosti in odlicna izkusnja za tiste, ki doma nimate obveznosti ali pa vas financni polozaj sili k temu. Ni pa za vedno, za vse zivljenje. Ni za tiste, ki si zelimo ustvariti normalno kopensko druzino z vsemi druzinskimi clani prisotnimi. In tako sem prisla domov. Se zadnjic z ladje.

On my way out

Let domov je bil odlicen. Imela sem celo vrsto sedezev zase. Kaksno lepo poslovilno darilo mojega podjetja. Vse tri sedeze zase na cezoceanskem letu je nekaj neprecenljivega. Skoraj kot bi bila v prvem razredu. Heh...

Cezoceanski polet New York - Zurich

Na domacem letaliscu pa tako presenecenje. Domaci, prijatelji, sosedje, pricakali so me s posterji, s kamero in hrupom... Kot da sem osvojila zlato medaljo na olimpijskih igrah. Ooooooo, kako lepo. Skoraj bi zajokala. Potem pa se poster na glavni cesti, preden se zavije k nasi ulici, pa baloni in velik napis na dvoriscu. Pa se pice so narocili... Jooooj, ljudje moji.

welcome

Dobrodosla doma Sonja

Paket dobrodoslice

Se splaca priti domov. Kaj takega pa se ne, no. 🙂

Comments are closed.

Delo na ladji tudi na FB

Celoten prispevek najdete tu.

Kontakt za delo na ladji
Gift Shop in Spa:
Helena Vehovec
041 739 011
helena@riv.si

Foto in Bar/Restavracija:
Sašo Vehovec
041 326 578
saso@riv.si

RIV d.o.o. - Consulting Agency
Šmarska cesta 7a
SI-6000 Koper
(ex Invermore Shipping)

Blog - NajBlog.si


CopyRight © 2010