cb press review Personal Path to Pregnancy Goldfish Secrets Revealed Penny Stock Egghead Idol Lash Review Raspberry Ketone Max Secret Survey Review 3way2win Review Slim Without Gym eCash Opinions Sold Out After Crisis Boost Your Bust Review 24/7 Fat Loss Review Article Marketing Robot Review Aeon Guide Review top cb review best product review Clickbank Product Reviews Best CB Review User Reviews of Digital Products Ishbv.com | Product Reviews Easy Tips Penis Advantage Review Truth About Abs Review The Diet Solution Program Fat Loss 4 Idiots Review The Lazy Day Trader Review Million Dollar Pips Review Ejaculation By Command Penile Secrets Review ChopperTattoo Review Miami Ink Tattoo Designs The Lost Arthritis Cure Penny Stock Egghead Review Penny Stock Profit Review Magic Of Making Up Satellite Direct TV The Truth About Six Pack Abs Btv Solo Review DotComSecrets X Workout Finishers Net Space Profits 3.0 Bigger Butt Secrets

Home, sweet home

Končno doma. Kakšen je bil let? Pa let je bil v redu, no, varno sem pristala na ameriških, nemških in slovenskih tleh. Ampak čemu toliko ur čakanja na letališčih, še zdaj mi ni jasno? Baje da če čakaš na let več kot 8 ur, ti mora podjetje plačati hotel. Meni ga ni. Recesija???

V glavnem, bilo je tako: v Seattlu so nas z ladje na letališče pripeljali okoli pol desetih zjutraj. Moj let je bil ob 23:33, svoje prtljage pa ne moreš oddati prej kot 4 ure pred letom. Z dvema kovčkoma, ruzakom in osebno torbico (moja 'osebna torbica' je bila v obliki velike torbe za na plažo, kamor sem stlačila vse možno) sem se namestila v en kot in se tam 10 ur presedala iz ene ritnice na drugo, na stranišče nisem upala, ker nisem nikomur zaupala svoje prtljage, torej si tudi nobene tekočine nisem upala piti in tako sem lačna in žejna komaj dočakala uro 19:30, ko sem lahko pohitela na mesto za dvig letalske karte in oddajo check-in prtljage.

Em... Večji kovček je bil pretežak za 3kg, zato sem nekaj cunj navlekla nase, nekaj stlačila v ruzak in torbico, drugače bi morala za pretežko prtljago plačati $100. In po novem drugi kos prtljage za nas, posadko, ni več brezplačen. Od kdaj to, ne vem, ker sem še pred 195 dnevi na Bahame lepo in mirno priletela z vso prtljago brezplačno. No, pa sem doplačala za drugi kovček $70. Domov pa sem sredi poletja prišla kot Eskim, v zimskih škornjih in s tremi zimskimi jaknami v rokah (ker pač ni bilo prostora v kovčkih).

Še malce dremanja do prvega poleta, tri in pol urni let do Chicaga, čakanje 9 ur na naslednji let, torej še malce presedanja in poležavanja (tokrat le z ruzakom in torbo, ker mi kovčkov ni bilo treba prevzeti vse do cilja), klatenje po letališču (lahko bi šla tudi ven, vendar ob šestih zjutraj tam ni nič zanimivega, pa tudi kaj preveč varno ni tam naokoli hoditi z vsem nakitom in prisluženimi zelenci v torbi). Let od Chicaga do Frankfurta je minil prijetno in hitro. Na sedežu pred sabo sem imela ekran, 100 različnih filmov, novih, starih, tujih, komedij, družinskih, risank, kar ti srce poželi, pa še igrice zraven. Pogledala sem si oba dela risanega filma Happy Feet (s pingvini), neko komično serijo Family Guy, za katero do te pogodbe sploh še slišala nisem, pa so me potem na ladji hitro poučili o tej neokusni risanki, potem pa še malce igrice Sudoku in tisto, kjer moraš tri enake barve spraviti v isto vrsto,...

V glavnem, na koncu je vse bilo ok, vsa prtljaga je prispela na cilj (ne tako kot prejšnjič, ko se je en kovček odločil počakati v Parizu), jaz sem doma, zdrava in srečna. Jutri pa k zobozdravniku spuliti predzadnji zob. Auuuu!

Comments are closed.

Delo na ladji tudi na FB

Celoten prispevek najdete tu.

Kontakt za delo na ladji
Gift Shop in Spa:
Helena Vehovec
041 739 011
helena@riv.si

Foto in Bar/Restavracija:
Sašo Vehovec
041 326 578
saso@riv.si

RIV d.o.o. - Consulting Agency
Šmarska cesta 7a
SI-6000 Koper
(ex Invermore Shipping)

Blog - NajBlog.si


CopyRight © 2010