cb press review Personal Path to Pregnancy Goldfish Secrets Revealed Penny Stock Egghead Idol Lash Review Raspberry Ketone Max Secret Survey Review 3way2win Review Slim Without Gym eCash Opinions Sold Out After Crisis Boost Your Bust Review 24/7 Fat Loss Review Article Marketing Robot Review Aeon Guide Review top cb review best product review Clickbank Product Reviews Best CB Review User Reviews of Digital Products Ishbv.com | Product Reviews Easy Tips Penis Advantage Review Truth About Abs Review The Diet Solution Program Fat Loss 4 Idiots Review The Lazy Day Trader Review Million Dollar Pips Review Ejaculation By Command Penile Secrets Review ChopperTattoo Review Miami Ink Tattoo Designs The Lost Arthritis Cure Penny Stock Egghead Review Penny Stock Profit Review Magic Of Making Up Satellite Direct TV The Truth About Six Pack Abs Btv Solo Review DotComSecrets X Workout Finishers Net Space Profits 3.0 Bigger Butt Secrets

Incident s posadko v Kuala Lumpur, Malezija

V Maleziji, po ne vem koliko dneh na morju, mislim da osmih (ker nam indijska vlada pac ni dovolila z ladje v Indiji, ce nismo Indijci ali nimamo Seaman's book), je seveda vsak clan posadke, ki je imel vsaj malo prostega casa, zelel ven, na trda tla, vdihniti svez zrak, obiskati Kuala Lumpur in pojesti nekaj, cemur se dejansko rece hrana, ne pa te pomije na ladji. Mimo grede, jaz ze lep cas gladovno stavkam, ker ta hrana res ni za nikamor. Zato tudi komaj cakam vsako pristanisce, da nekaj pametnega pojem, poleg zimske zaloge oresckov, ki jo imam v kabini. Hihi.

Iz pristanisca do mesta je vozil shuttle bus, kjer imajo gostje seveda prednost (vedno in povsod). Baje se je ena od spa punc vrivala med gosti, kar je padlo v oko HR managerki na Celebrity Solstice (Human Resourses), nakar se je baje le-ta pred gosti zdrla na vso posadko, ki so mirno cakali ob strani, kot da so zivali. Vpila je, da ne gredo nikamor, naj se takoj vrnejo na ladjo, da je to visek predrznosti, da bodo v prihodnje razmislili, ali nam bodo sploh dovolili uporabljati shuttle bus ali tender boat (colnicek, ki prepelje goste od ladje do pristanisca, ce je ladja zasidrana stran od obale).

WTF?!? Jaz sem v Maleziji sla na crew tour, izlet, ki ga v nekaterih pristaniscih pripravijo za posadko, placala $25 in videla vec ali manj vse znamenitosti v tem kraju, pa tudi male shoppingirala. Ce ne bi sla na crew tour, bi seveda hotela ven po svoje, navsezadnje smo v Maleziji samo enkrat. In ce bi dozivela to, kar je dozivela ostala posadka... Ne vem... Sodelavka je bila med njimi, punca je bila sokirana. Je rekla, da nikoli ni bila obravnavana na tak nacin. Kako je to HR vpila na njih, vsa zaripla. Pred gosti.

Mislim... Ne vem, kaj naj recem, no. Zdaj po ladji krozijo govorice, da nam bo v prihodnjih pristaniscih prepovedano iti ven. Ker smo nevzgojeni, neodgovorni, ne skrbimo za dobrobit gostov,...

Ampak Malezija je pa lepa, nimam kaj rect. Jedla sem jastoga. Hvala Bogu za ta crew tour.

Twin towers, Kuala Lumpur

Twin towers, Kuala Lumpur

Comments are closed.

Delo na ladji tudi na FB

Celoten prispevek najdete tu.

Kontakt za delo na ladji
Gift Shop in Spa:
Helena Vehovec
041 739 011
helena@riv.si

Foto in Bar/Restavracija:
Sašo Vehovec
041 326 578
saso@riv.si

RIV d.o.o. - Consulting Agency
Šmarska cesta 7a
SI-6000 Koper
(ex Invermore Shipping)

Blog - NajBlog.si


CopyRight © 2010