cb press review Personal Path to Pregnancy Goldfish Secrets Revealed Penny Stock Egghead Idol Lash Review Raspberry Ketone Max Secret Survey Review 3way2win Review Slim Without Gym eCash Opinions Sold Out After Crisis Boost Your Bust Review 24/7 Fat Loss Review Article Marketing Robot Review Aeon Guide Review top cb review best product review Clickbank Product Reviews Best CB Review User Reviews of Digital Products Ishbv.com | Product Reviews Easy Tips Penis Advantage Review Truth About Abs Review The Diet Solution Program Fat Loss 4 Idiots Review The Lazy Day Trader Review Million Dollar Pips Review Ejaculation By Command Penile Secrets Review ChopperTattoo Review Miami Ink Tattoo Designs The Lost Arthritis Cure Penny Stock Egghead Review Penny Stock Profit Review Magic Of Making Up Satellite Direct TV The Truth About Six Pack Abs Btv Solo Review DotComSecrets X Workout Finishers Net Space Profits 3.0 Bigger Butt Secrets

Inventura

Dva tedna priprav na inventuro, urejanje skladišča in vseh stvari v njem po obliki, barvi, velikosti, iskanje vseh 'izgubljenih' delov, ločevanje uničenih izdelkov,... Od sortiranja 14812xxx kosov ruskih babušk po kodi se mi je že mešalo. In upoštevajte, da ima vsaka od teh babušk v sebi še vsaj štiri 'otroke' in če nimajo vseh otrok, smo jih seveda morali ločiti od ostalih.

Matryoshke, babushke, nesting dolls or whatever

Vse majice so bile zložene po šest v stolpcu, seveda istega tipa in velikosti, vse napisano na papirju, da smo potem na D-dan samo vstavljali kode izdelkov in količine v skener. Delo na ladji v tistem obdobju ni bilo več tako zabavno.

Ker sem jaz 'Inch of Gold Queen', sem pred inventuro morala prešteti vse, kar imam v rezervi za izdelavo nakita, vsak centimere vsake verige, vse sponke, vse obeske, seveda ločeno zlate in srebrne, ker ima vsak košček drugačno kodo, in seveda vse zapisati na papir. Priprave so mi vzele okoli pet ur. Na D-dan pa sem morala izmeriti še vse verige, ki jih imam na mizi za stranke, pa sponke in obeske. Dodatnih pet ur dela. Potem pa še vse to vnesti v skener. Ampak še vedno obožujem IOG in delo na ladji.

Hvala bogu smo na dan inventure delali le do šestih popoldne, potem smo imeli dve uri pavze in prišli nazaj prešteti vse, kar prodajamo. Vse skupaj je trajalo do pol treh zjutraj, naslednje jutro pa smo imeli dostavo - 17 palet nove robe. Si mislite, da bi imeli križarjenje, na katerem bi zadnji dan delali do enajstih zvečer, potem pa še intentura, naslednji dan ob osmih zjutraj pa še nove palete?!? Ker to se dejansko dogaja, nekateri imajo tako smolo. Skoraj se ti delo na ladji zameri zaradi inventure, ki tako rekoč traja dva tedna.

No, to je zdaj za nami. Inventura je vsakih pol leta, to pomeni, da me to pogodbo ne bodo več videli šteti vsega, kar imamo. Naslednjo pogodbo pa jovo na novo. Joy, oh, joy.

Comments are closed.

Delo na ladji tudi na FB

Celoten prispevek najdete tu.

Kontakt za delo na ladji
Gift Shop in Spa:
Helena Vehovec
041 739 011
helena@riv.si

Foto in Bar/Restavracija:
Sašo Vehovec
041 326 578
saso@riv.si

RIV d.o.o. - Consulting Agency
Šmarska cesta 7a
SI-6000 Koper
(ex Invermore Shipping)

Blog - NajBlog.si


CopyRight © 2010