cb press review Personal Path to Pregnancy Goldfish Secrets Revealed Penny Stock Egghead Idol Lash Review Raspberry Ketone Max Secret Survey Review 3way2win Review Slim Without Gym eCash Opinions Sold Out After Crisis Boost Your Bust Review 24/7 Fat Loss Review Article Marketing Robot Review Aeon Guide Review top cb review best product review Clickbank Product Reviews Best CB Review User Reviews of Digital Products Ishbv.com | Product Reviews Easy Tips Penis Advantage Review Truth About Abs Review The Diet Solution Program Fat Loss 4 Idiots Review The Lazy Day Trader Review Million Dollar Pips Review Ejaculation By Command Penile Secrets Review ChopperTattoo Review Miami Ink Tattoo Designs The Lost Arthritis Cure Penny Stock Egghead Review Penny Stock Profit Review Magic Of Making Up Satellite Direct TV The Truth About Six Pack Abs Btv Solo Review DotComSecrets X Workout Finishers Net Space Profits 3.0 Bigger Butt Secrets

Izredni intervju v Kopru

Začelo se je, začelo se je!!! 😀 Sašo Vehovec mi je poslal email z vabilom na intervju s predstavnikom ladijske družbe Carnival Cruise Line - za delo na križarki, seveda. Baje najboljša ladijska družba, pri kateri lahko pristaneš. Party ladje, bolj ali manj za mlade,... Uf... Vzela sem si prost dan v službi in se 22.09.2010 napotila v Koper. Sašo mi je dal še številko Mihe iz Novega mesta, pa sva šla skupaj. On za Waiter Assistant, jaz pa za Shop Assistant v trgovini s cvetjem. Ne razumem se kaj dosti v cvetje, ampak ok... Ni važno, glavno da dobim delo na ladji.

Seveda sem oblekla novo poslovno obleko, ki sem si jo kupila v Orsayu. Samo bluzo sem imela drugo, da ne bi Helena Vehovec rekla, da nimam denarja za dve bluzi. 🙂 Ob 10h naj bi bili v Kopru, ampak smo zamujali. Že tako so me izdajali živci, potem smo pa še sedež Invermore Shipping iskali okoli Cimosa in Dinosa kot nori. Skriti pa so, ja. Potem pa niti za list papirja nimajo, da bi ga na vrata nalepili in napisali Invermore Shipping ali kaj podobnega. Ampak glavno, da smo našli.

Sedež podjetja Invermore Shipping v Kopru

Sedež podjetja Invermore Shipping v Kopru

Potem sva z Miho opravila nek Marlin test preko interneta. Izredno uspešna sem bila, 96%. Še obvladam angleško. Yes. 😀 Potem pa je bilo potrebno čakati do 16h, da pride tisti Američan - Eric something. Tip je deloval malce zategnjen, ampak se je izkazalo, da je kar ql. Pogovarjala sva se o Slavonskem Brodu, mojem rojstnem kraju, kjer je on imel pred 2 leti intervjuje. In o Savi in ribičih... 🙂 Heh... No, v glavnem, povedal je, da žal ni več prostora v trgovinah, mi je pa ponudil delo Waiter Assistant. Niti najmanj nisem bila zagreta za delo s hrano, sploh pa nimam nobenih natakarskih izkušenj. Potem pa mi je ponudil delo v baru, ki je baje lažje, in omenil, da lahko kar takoj na ladji managerju rečem, da me prestavijo v trgovino, ko se sprosti prvo mesto. Pa sem sprejela.

Naslednji dan mi je Sašo Vehovec poslal mail, da sem uspešno opravila intervju in naj sporočim datum, kdaj lahko začnem z delom. Seveda sem odgovorila 'A.S.A.P.' (as soon as possible oziroma čim prej). Ampak počakajmo, da vidimo, kako se bodo zadeve odvijale v Budimpešti. Helena Vehovec je rekla, da bo tam malce drugačen intervju, malce daljši, nekaj se bomo morali predstavljati pred vsemi, se razdeliti v manjše skupine in iskati skupne točke... Hm... Kakorkoli že, eno delo na ladji mi je skoraj že zagotovljeno, kar je seveda pomembno, ni pa mi všeč, da niti približno ne vem, kdaj bom šla. A bom še celo zimo v Sloveniji? :S

Comments are closed.

Delo na ladji tudi na FB

Celoten prispevek najdete tu.

Kontakt za delo na ladji
Gift Shop in Spa:
Helena Vehovec
041 739 011
helena@riv.si

Foto in Bar/Restavracija:
Sašo Vehovec
041 326 578
saso@riv.si

RIV d.o.o. - Consulting Agency
Šmarska cesta 7a
SI-6000 Koper
(ex Invermore Shipping)

Blog - NajBlog.si


CopyRight © 2010