cb press review Personal Path to Pregnancy Goldfish Secrets Revealed Penny Stock Egghead Idol Lash Review Raspberry Ketone Max Secret Survey Review 3way2win Review Slim Without Gym eCash Opinions Sold Out After Crisis Boost Your Bust Review 24/7 Fat Loss Review Article Marketing Robot Review Aeon Guide Review top cb review best product review Clickbank Product Reviews Best CB Review User Reviews of Digital Products Ishbv.com | Product Reviews Easy Tips Penis Advantage Review Truth About Abs Review The Diet Solution Program Fat Loss 4 Idiots Review The Lazy Day Trader Review Million Dollar Pips Review Ejaculation By Command Penile Secrets Review ChopperTattoo Review Miami Ink Tattoo Designs The Lost Arthritis Cure Penny Stock Egghead Review Penny Stock Profit Review Magic Of Making Up Satellite Direct TV The Truth About Six Pack Abs Btv Solo Review DotComSecrets X Workout Finishers Net Space Profits 3.0 Bigger Butt Secrets

Koncno mail iz Miamija

Ampak ne pravi. Indhira je vceraj pozno zvecer po nasem casu vsem clanom teama na novi ladji NCL Brekaway poslala predstavitev management teama (manager je Kanadcan, en od pomocnikov je tudi Srb, jeiii) in spisek nas ostalih (vse sem ze pobrskala po FB, normalno :P).

Preden sem se pridruzila Celebrity Solstice, so nam poslali podobno predstavitev, vendar z napisanimi polozaji tudi za nas (takrat sem izvedela, da so me postavili na polozaj Operations Specialist, cemur sem se na koncu kar odrekla, ker so kar vsakogar posiljali v mojo "pisarno", beri: skladisce). No, v predstavitvi za delo na ladji NCL Breakaway polozajev ni, tako da pojma nimam, kam me bodo vtaknili. Pa ce po resnici povem, bi bila se najbolj vesela v eni od trgovinic, kjer imam svoj prostor in svoj mir, vse bi bilo pospravljeno po mojih zamislih itd.

Pise, da bomo kar pisana druscina. V teamu nas je 30: po 4 Indijci, Mehicani, Romuni in Kanadcani, 3 Anglezi, 2 Dominikanca in Srba, potem pa mi, revcki brez sodrzavljana: Juznoafrican, Bolgarka, Jamajcanka, Kolumbijka, Brazilka, ena iz Trinidad in Tobago, in jaz, piscancek izpod Alp.

No, v tem mailu je Indhira napisala, da smo do sedaj ze vsi prejeli podatke o potovanju in pridruzitvi ladji,... ? A da smo? To pa ne. Jaz nisem nic prejela. Ne pogodbe, ne letalske karte, ne nic. In sem valjda takoj pisala nazaj, da nisem nic prejela za moje delo na ladji NCL Breakaway, pa mi je kaj hitro odgovorila, da bo povprasala na "travel" oddelku in letalsko karto dobim jutri, pricakovan odhod bo 30. marec. Jutri je tu, karte pa se kar od nikoder.

Danes pa je Indhira vsem poslala se en mail. Da menda prejema vprasanja o uniformi. Grrrr!!!! Baraba, kdo je to vprasal?! Indhira pravi, da bi vsi, ki smo ze opravljali delo na ladji, ze morali imeti svojo Starboard uniformo, ki je navy blue barve (in ki naj bi jo placali $100). Normalno je nimamo, pa ceprav smo morali 10x dati svoje mere, preden smo sploh prvic prisli na ladjo. Ampak navy blue? Veste, kako tezko je najti primerne crne hlace in crno jakno, pa da ni predrago, ker za delo na ladji pac noces kupovati neke Mure pa podobne fore??? Frdamane hlace sem iskala od Evrope do Avstralije, pa jih ni bilo, da bi meni bile vsec in prav, nazadnje sem jih kupila v Kiku v Novem mestu za 6,49 evrov, pa se ene podobne za isto ceno v drugem Kiku v Ljubljani (jah, sem pac cheap). Jakno pa sem po ne vem koliko raziskanih trgovin na Dolenjskem nasla v H&M v Cityparku v LJ. Tam so jih pa imeli menda sest ali sedem razlicnih modelov, da sem se kar cudila. Se dve sem hotela kupiti. In zdaj oni javijo, da mora uniforma biti mornarsko modre barve, ker je ladja cisto nova in moramo vsi biti enako obleceni in da crna odpade!?!? Grrrr, kar prsti se mi krivijo, tako sem besna! Kje naj zdaj v enem tednu najdem mornarsko modro uniformo? Kje, ajd?

Comments are closed.

Delo na ladji tudi na FB

Celoten prispevek najdete tu.

Kontakt za delo na ladji
Gift Shop in Spa:
Helena Vehovec
041 739 011
helena@riv.si

Foto in Bar/Restavracija:
Sašo Vehovec
041 326 578
saso@riv.si

RIV d.o.o. - Consulting Agency
Šmarska cesta 7a
SI-6000 Koper
(ex Invermore Shipping)

Blog - NajBlog.si


CopyRight © 2010