cb press review Personal Path to Pregnancy Goldfish Secrets Revealed Penny Stock Egghead Idol Lash Review Raspberry Ketone Max Secret Survey Review 3way2win Review Slim Without Gym eCash Opinions Sold Out After Crisis Boost Your Bust Review 24/7 Fat Loss Review Article Marketing Robot Review Aeon Guide Review top cb review best product review Clickbank Product Reviews Best CB Review User Reviews of Digital Products Ishbv.com | Product Reviews Easy Tips Penis Advantage Review Truth About Abs Review The Diet Solution Program Fat Loss 4 Idiots Review The Lazy Day Trader Review Million Dollar Pips Review Ejaculation By Command Penile Secrets Review ChopperTattoo Review Miami Ink Tattoo Designs The Lost Arthritis Cure Penny Stock Egghead Review Penny Stock Profit Review Magic Of Making Up Satellite Direct TV The Truth About Six Pack Abs Btv Solo Review DotComSecrets X Workout Finishers Net Space Profits 3.0 Bigger Butt Secrets

Letalska karta je tu

Katastrofa polet so mi nasli. Nikakav, no. Ah, ta ljuba mala Slovenija in povezave z evropskimi letalisci...

Letim v soboto (v soboto ze!, medtem ko Akshay iz Indije leti v nedeljo) ob 7:30 zjutraj, polet je pa tak: Ljubljana - Dunaj - Munich - Bremen. Cakanja na letaliscih ni, se tect bom verjetno morala, da ujamem naslednji let. Ob poldne bom ze na cilju, kaj pa potem? Najdi si hotel, prespi v Bremnu in se naslednji dan odpelji nazaj na letalisce, kjer vas bo pobral pristaniski agent in odpeljal do ladje, ki je priblizno uro in pol voznje stran.

Ne, na ladjo ne morem ze v soboto, ker mi v pogodbi in imigracijskih papirjih pise, da se bom na ladjo vkrcala 31.03., torej to odpade. V Bremnu hotel, ki je najblizji letaliscu, stane 88 evrov za dve osebi (jaz bom pac sama, kaj naj) in je priblizno 3km stran od centra mesta. Racun za hotel mi podjetje baje povrne, vendar se moram najprej pozanimati, do katere visine povrnejo. Ce povrnejo karkoli, grem kar v kaksen Hilton hotel.

Torej, letos zame odpade zegnjanje pirhov, sunke, potice, hrena itd, poslednicno odpade tudi velikonocni zajtrk, vse sadje bo docvetelo, dozorelo in se pojedlo, preden se vrnem na domaca tla...

V pogodbi pise, da se mi delo na ladji NCL Breakaway zacne 31.03. in zakljuci 6. 10. 2013. Bomo videli, ker bi morala iz osebnih razlogov biti doma tri tedne prej. Da vidim, ce se da kaj urediti s to naso pisarno v Miamiju.

Aja, spakirala sem pa tudi ze. Tokrat imam omejitev le en kovcek 23kg, tako da sem precej prebirala cunje. Se dobro, da grem na Bermude, pa sem spakirala vecinoma lahkotno poletno robo. Bunda gre v roke, Ugg-ice na noge, pa v Bremen.

Comments are closed.

Delo na ladji tudi na FB

Celoten prispevek najdete tu.

Kontakt za delo na ladji
Gift Shop in Spa:
Helena Vehovec
041 739 011
helena@riv.si

Foto in Bar/Restavracija:
Sašo Vehovec
041 326 578
saso@riv.si

RIV d.o.o. - Consulting Agency
Šmarska cesta 7a
SI-6000 Koper
(ex Invermore Shipping)

Blog - NajBlog.si


CopyRight © 2010