cb press review Personal Path to Pregnancy Goldfish Secrets Revealed Penny Stock Egghead Idol Lash Review Raspberry Ketone Max Secret Survey Review 3way2win Review Slim Without Gym eCash Opinions Sold Out After Crisis Boost Your Bust Review 24/7 Fat Loss Review Article Marketing Robot Review Aeon Guide Review top cb review best product review Clickbank Product Reviews Best CB Review User Reviews of Digital Products Ishbv.com | Product Reviews Easy Tips Penis Advantage Review Truth About Abs Review The Diet Solution Program Fat Loss 4 Idiots Review The Lazy Day Trader Review Million Dollar Pips Review Ejaculation By Command Penile Secrets Review ChopperTattoo Review Miami Ink Tattoo Designs The Lost Arthritis Cure Penny Stock Egghead Review Penny Stock Profit Review Magic Of Making Up Satellite Direct TV The Truth About Six Pack Abs Btv Solo Review DotComSecrets X Workout Finishers Net Space Profits 3.0 Bigger Butt Secrets

Letno turistično zavarovanje z asistenco v tujini

Ko opravljate delo na ladji, veste, da niste zavarovani, če se vam kaj zgodi izven ladje, kajne?

Ko se samo spomnim, koliko sem v prvih dveh pogodbah plačala za turistično zavarovanje v tujini, me kar glava boli. Pri Vzajemni sem vzela osnovno zavarovanje Tujina - Svet za 270 dni in plačala 189€ za eno pogodbo. Pa sem še mislila, da sem poceni skozi prišla, glede na druge ponudbe trga v tistem času. V tretji pogodbi, ki sem jo preživela večinoma v Evropi in Avstraliji, sem se zavarovala le z brezplačno Evropsko kartico zavarovanja, ki velja tudi v Avstraliji. V četrti pogodbi pa sem tvegala, nisem vzela zavarovanja za tujino. Kar bo, pač bo, a ne?

Zdaj, ko sem vložila zahtevo za indijsko vizo, so na indijski ambasadi v Ljubljani zahtevali tudi turistično zavarovanje v tujini, ki pokriva dolžino veljavnosti vize (najmanj pol leta). Brez tega niti obrazca ne sprejmejo, kaj šele, da bi ti vizo izdali. V glavi sem hitela preračunavati, kakšen strošek je to za nas 10 ljudi, ki v kratkem potujemo v Indijo. Doma pogooglam, na spletni strani ZZZS najdem povezavo do več različnih zavarovalnic, ki ponujajo polletno ali letno turistično zavarovanje z asistenco v tujini in se spravim na delo. Ena računa 50€ za eno leto, druga 84€ za eno leto, tretja 88€ za pol leta, četrta 66€ za pol leta,... In se sprašujem, kje za vraga sem jaz našla tisto Vzajemno pred dvemi leti in toliko plačala za turistično zavarovanje v tujini, pa še to ne za celo leto?

Ampak zdaj sem imela večjo srečo. Mislim, da boljše ponudbe že ne bi mogla najti. Pa jo delim z vami. Zavarovalnica Maribor ima zdaj neko akcijo, paket. Letno turistično zavarovanje z asistenco v tujini (osnovni paket) za 26€. 26€!!! Za otroke do 25. leta, ki potujejo z vsaj enim staršem, pa 16€. Waaaaauuuu! Kratek obrazec izpolnite preko spleta, na mail dobite informacije za plačilo, natisnete polico in to je to. Zavarovani. Priporočam. Saj veste, lahkih nog naokrog.

...

!!! OPOZORILO !!! Na FB strani Delo na ladji so me takoj opozorili na drobni tisk pri zavarovalnih policah. Citiram iz Splošnih pogojev za turistično zavarovanje z asistenco v tujini Zavarovalnice Maribor: "Asistenca velja samo za potovanja, ki ne trajajo več kot dvaindevetdeset (92) zaporednih dni." ... Torej ne bo veljalo za delo na ladji, žal.

Comments are closed.

Delo na ladji tudi na FB

Celoten prispevek najdete tu.

Kontakt za delo na ladji
Gift Shop in Spa:
Helena Vehovec
041 739 011
helena@riv.si

Foto in Bar/Restavracija:
Sašo Vehovec
041 326 578
saso@riv.si

RIV d.o.o. - Consulting Agency
Šmarska cesta 7a
SI-6000 Koper
(ex Invermore Shipping)

Blog - NajBlog.si


CopyRight © 2010