cb press review Personal Path to Pregnancy Goldfish Secrets Revealed Penny Stock Egghead Idol Lash Review Raspberry Ketone Max Secret Survey Review 3way2win Review Slim Without Gym eCash Opinions Sold Out After Crisis Boost Your Bust Review 24/7 Fat Loss Review Article Marketing Robot Review Aeon Guide Review top cb review best product review Clickbank Product Reviews Best CB Review User Reviews of Digital Products Ishbv.com | Product Reviews Easy Tips Penis Advantage Review Truth About Abs Review The Diet Solution Program Fat Loss 4 Idiots Review The Lazy Day Trader Review Million Dollar Pips Review Ejaculation By Command Penile Secrets Review ChopperTattoo Review Miami Ink Tattoo Designs The Lost Arthritis Cure Penny Stock Egghead Review Penny Stock Profit Review Magic Of Making Up Satellite Direct TV The Truth About Six Pack Abs Btv Solo Review DotComSecrets X Workout Finishers Net Space Profits 3.0 Bigger Butt Secrets

Melbourne, Australia

Melbourne, ogromno mesto na jugu Avstralije, ki se lahko pohvali tudi z najvisjim stolpom na juzni polobli, ki je dostopna turistom. Ce ne bi imela tam sorodnikov, tega stolpa skoraj gotovo ne bi videla, verjetno tudi vedela ne bi zanj. Ocetova sestricna, ki zivi v Melbournu, je z druzino prisla po naju z Akshayem, naju odpeljala na kosilo, na ta najvisji stolp (Eureka Tower), na razgledno ploscad Eureka Skydeck, ki se nahaja na 88. nadstropju (dvigalo od 88. nadstropja do pritlicja potrebuje piclih 40 sekund - sem snemala), do modrih teniskih povrsin, kjer je ravno v teh dneh potekalo svetovno prvenstvo, nato pa se malce po Melbournu. Kot vedno, ko se imas lepo, je tudi ta dan hitro minil, prehitro, in cas je bil, da se Celebrity Solstice premakne do naslednjega pristanisca.

Melbourne mi je bil vsec, res. Sicer je tudi to velemesto polno stolpnic in raznoraznih trgovskih in poslovnih poslopij, vendar sem se tam pocutila kar nekako domace. Morda zaradi sorodnikov, ki so naju sprejeli s sirokim nasmehom (in BMW x6), morda zaradi klime, ki mi je tako pri srcu, ali pa cesa drugega. Kakorkoli ze, rekla bi, da bi se tm kar dalo ziveti.

Aboriginal art

Comments are closed.

Delo na ladji tudi na FB

Celoten prispevek najdete tu.

Kontakt za delo na ladji
Gift Shop in Spa:
Helena Vehovec
041 739 011
helena@riv.si

Foto in Bar/Restavracija:
Sašo Vehovec
041 326 578
saso@riv.si

RIV d.o.o. - Consulting Agency
Šmarska cesta 7a
SI-6000 Koper
(ex Invermore Shipping)

Blog - NajBlog.si


CopyRight © 2010