cb press review Personal Path to Pregnancy Goldfish Secrets Revealed Penny Stock Egghead Idol Lash Review Raspberry Ketone Max Secret Survey Review 3way2win Review Slim Without Gym eCash Opinions Sold Out After Crisis Boost Your Bust Review 24/7 Fat Loss Review Article Marketing Robot Review Aeon Guide Review top cb review best product review Clickbank Product Reviews Best CB Review User Reviews of Digital Products Ishbv.com | Product Reviews Easy Tips Penis Advantage Review Truth About Abs Review The Diet Solution Program Fat Loss 4 Idiots Review The Lazy Day Trader Review Million Dollar Pips Review Ejaculation By Command Penile Secrets Review ChopperTattoo Review Miami Ink Tattoo Designs The Lost Arthritis Cure Penny Stock Egghead Review Penny Stock Profit Review Magic Of Making Up Satellite Direct TV The Truth About Six Pack Abs Btv Solo Review DotComSecrets X Workout Finishers Net Space Profits 3.0 Bigger Butt Secrets

Naslednja ladja: Celebrity Silhouette?

Preden sem končala delo na ladji Celebrity Infinity, mi je managerka rekla, da bom naslednjo pogodbo delala na ladji iz 'solstice' razreda, najboljšega razreda v floti, na eni največjih ladij, Celebrity Silhouette. Celebrity Silhouette je nova ladja, prvič je zaplula lani poleti, trenutno pluje po Mediteranu (tudi v našem Kopru se ustavi), decembra pa bo šla preko oceana na Karibske otoke.

Delo na ladji Celebrity Silhouette bi za mojo kariero pomenil velik korak, če bi seveda želela graditi kariero na ladji. Na 'solstice' ladjah je namreč veliko več položajev v trgovini, ki jih lahko zasedaš, če si le dovolj priden in poln zagona. Morda se še spomnite, da sem že pred pol leta želela na Celebrity Silhouette, najprej zaradi bivšega fanta (zdaj to seveda ni več razlog - prej izgovor, zakaj ne bi šla na to ladjo), potem pa še za pomoč pri usposabljanju za položaj operations managerja.

Managerka mi ni dala podrobnih informacij, kot datum je navedla začetek le avgusta, okoli 8., pogodbe pa za zdaj še nisem prejela. Sem pa preverila pri bivših sodelavcih, ki so zdaj na Celebrity Silhouette in izvedela, da je res. Sem na spisku prihajajočih na Celebrity Silhouette. Na spisku pa ni mojega fanta. Ne še. No, ampak pa tudi ta spisek ni še čisto uraden, ker je še prezgodaj, še dva meseca. Kako potem? Bom tokrat plula po Mediteranu, skoraj okoli svojega doma? 🙂 Bilo bi lepo, ne. Mami pa oči bi me prišla obiskat, odvečno prtljago bi s sabo odpeljala, fant bi videl moj dom,... Ah...

Počakajmo, da iz glavne pisarne dobim pogodbo, na kateri bo navedeno ime ladje in tudi datum, kdaj in kje se pridružim novim sodelavcem, potem bom pa malce podrobneje opisala mojih naslednjih 6 mesecev na ladji. Večkrat se je namreč že zgodilo, da so komu povedali, kam gre naslednjo pogodbo, tudi pogodbo so že poslali in vse, potem pa te pošljejo nekam drugam.

Comments are closed.

Delo na ladji tudi na FB

Celoten prispevek najdete tu.

Kontakt za delo na ladji
Gift Shop in Spa:
Helena Vehovec
041 739 011
helena@riv.si

Foto in Bar/Restavracija:
Sašo Vehovec
041 326 578
saso@riv.si

RIV d.o.o. - Consulting Agency
Šmarska cesta 7a
SI-6000 Koper
(ex Invermore Shipping)

Blog - NajBlog.si


CopyRight © 2010