cb press review Personal Path to Pregnancy Goldfish Secrets Revealed Penny Stock Egghead Idol Lash Review Raspberry Ketone Max Secret Survey Review 3way2win Review Slim Without Gym eCash Opinions Sold Out After Crisis Boost Your Bust Review 24/7 Fat Loss Review Article Marketing Robot Review Aeon Guide Review top cb review best product review Clickbank Product Reviews Best CB Review User Reviews of Digital Products Ishbv.com | Product Reviews Easy Tips Penis Advantage Review Truth About Abs Review The Diet Solution Program Fat Loss 4 Idiots Review The Lazy Day Trader Review Million Dollar Pips Review Ejaculation By Command Penile Secrets Review ChopperTattoo Review Miami Ink Tattoo Designs The Lost Arthritis Cure Penny Stock Egghead Review Penny Stock Profit Review Magic Of Making Up Satellite Direct TV The Truth About Six Pack Abs Btv Solo Review DotComSecrets X Workout Finishers Net Space Profits 3.0 Bigger Butt Secrets

Navodila glede prtljage

V petek, 7. januarja, je proti Miamiju odletela druga kolegica, s katero smo bili skupaj na intervjuju za delo na ladji v Budimpešti. Petra je mesec po intervjuju dobila datum za delo na ladji Carnival Liberty in že pluje po Karibih. Če sem prav preverila Carnival Liberty, bo cel čas plula bolj ali manj po isti poti. Ampak nič zato, glavno je, da se je delo na ladji za njo že začelo. Z avionom ni imela težav, na cilju jo je pričakala vsa prtljaga, hotel je bil odličen... Zdaj pa samo še čakam, da se prvič javi z ladje.

Je pa sporočila pomembne informacije glede prtljage. Iz Starboard Cruises posadki pred odhodom baje posredujejo navodila o prtljagi. S sabo imamo lahko 3 kose prtljage - 2 ročni in eno za oddajo, ali eno ročno in dve za oddajo. Prtljaga za oddajo lahko tehta 32 kg, ročna pa 7 kg. Nisem dobro razumela Petro in ne vem, ali lahko obe prtljagi za oddajo skupaj tehtata 32 kg, ali vsaka posebej. No, Petra je imela težave na Brniku, ker tam dovolijo največ 23 kg na kos, kljub temu, da naj bi nam 'seamans viza' dovoljevala težjo prtljago.

Torej, Petra opozarja vse, ki bomo pakirali stvari za delo na ladji, da upoštevamo pravila našega letališča, da ne bomo doplačali 100 € za pretežko prtljago, kot se je to zgodilo njej.

Comments are closed.

Delo na ladji tudi na FB

Celoten prispevek najdete tu.

Kontakt za delo na ladji
Gift Shop in Spa:
Helena Vehovec
041 739 011
helena@riv.si

Foto in Bar/Restavracija:
Sašo Vehovec
041 326 578
saso@riv.si

RIV d.o.o. - Consulting Agency
Šmarska cesta 7a
SI-6000 Koper
(ex Invermore Shipping)

Blog - NajBlog.si


CopyRight © 2010