cb press review Personal Path to Pregnancy Goldfish Secrets Revealed Penny Stock Egghead Idol Lash Review Raspberry Ketone Max Secret Survey Review 3way2win Review Slim Without Gym eCash Opinions Sold Out After Crisis Boost Your Bust Review 24/7 Fat Loss Review Article Marketing Robot Review Aeon Guide Review top cb review best product review Clickbank Product Reviews Best CB Review User Reviews of Digital Products Ishbv.com | Product Reviews Easy Tips Penis Advantage Review Truth About Abs Review The Diet Solution Program Fat Loss 4 Idiots Review The Lazy Day Trader Review Million Dollar Pips Review Ejaculation By Command Penile Secrets Review ChopperTattoo Review Miami Ink Tattoo Designs The Lost Arthritis Cure Penny Stock Egghead Review Penny Stock Profit Review Magic Of Making Up Satellite Direct TV The Truth About Six Pack Abs Btv Solo Review DotComSecrets X Workout Finishers Net Space Profits 3.0 Bigger Butt Secrets

Nemir in razočaranje

Kako in zakaj? Ne morem se pomiriti. Ne morem se sprijazniti z usodo. Zakaj je vse šlo po načrtih, zakaj je vse bilo v redu do prvega dne, ko sem se vrnila na ladjo? Kako srečna bi zdaj lahko bila, če bi mi fant sporočil, da se v začetku decembra vrača na Celebrity Infinity. Celebrity Infinity, ne Celebrity Silhouette.

Zdaj vseskozi mislim na to, kako bi se ga najraje 'nažrla do podna', da dam vse iz sebe in nato kar se da hitro pozabim, vendar se sploh ne upam vstopiti v crew bar, ker bi to bil moj brodolom. Nisem sploh še šla gor, odkar sem spet na ladji.  Vseskozi mi gre na jok. Povrh vsega pa na ladji cele dneve preverjajo ozvočenje in predvajajo romantično glasbo, ki jo hočem-nočem moram poslušati, ne glede na to, kje na ladji se nahajam. Sama sem v kabini, cimra Alina pride 3. decembra. Nimam nikogar, s komer bi se lahko pogovorila, le moj dnevnik za najboljšo prijateljico me nemo gleda s police. Moram ji pisati, ker me moje položaj ubija. F***ing ship life!

Comments are closed.

Delo na ladji tudi na FB

Celoten prispevek najdete tu.

Kontakt za delo na ladji
Gift Shop in Spa:
Helena Vehovec
041 739 011
helena@riv.si

Foto in Bar/Restavracija:
Sašo Vehovec
041 326 578
saso@riv.si

RIV d.o.o. - Consulting Agency
Šmarska cesta 7a
SI-6000 Koper
(ex Invermore Shipping)

Blog - NajBlog.si


CopyRight © 2010