cb press review Personal Path to Pregnancy Goldfish Secrets Revealed Penny Stock Egghead Idol Lash Review Raspberry Ketone Max Secret Survey Review 3way2win Review Slim Without Gym eCash Opinions Sold Out After Crisis Boost Your Bust Review 24/7 Fat Loss Review Article Marketing Robot Review Aeon Guide Review top cb review best product review Clickbank Product Reviews Best CB Review User Reviews of Digital Products Ishbv.com | Product Reviews Easy Tips Penis Advantage Review Truth About Abs Review The Diet Solution Program Fat Loss 4 Idiots Review The Lazy Day Trader Review Million Dollar Pips Review Ejaculation By Command Penile Secrets Review ChopperTattoo Review Miami Ink Tattoo Designs The Lost Arthritis Cure Penny Stock Egghead Review Penny Stock Profit Review Magic Of Making Up Satellite Direct TV The Truth About Six Pack Abs Btv Solo Review DotComSecrets X Workout Finishers Net Space Profits 3.0 Bigger Butt Secrets

Nova vabila na razgovor za delo na ladji

Prejšnji teden, točneje v četrtek, je Helena Vehovec poslala mail. Nič posebnega zame, pač pa vabilo na nove razgovore za delo na ladji. Ko sem videla, da imam nov mail Helene Vehovec, mi je srce začelo hitreje biti,  roke so se mi kar tresle, mislila sem, da je kaj pomembnega za moje delo na ladji. Morda datum, ali kaj podobnega. Ampak ni bilo, pač pa le informacije o novih razgovorih za delo na ladji. Vsa živčna sem ji odgovorila, da sem že bila na intervjuju v Budimpešti in da samo še čakam datum, da sem baje zapisana za Celebrity Cruises, ter ali moram vseeno priti na te razgovore. Helena Vehovec mi je, tako kot še vedno do zdaj, takoj odgovorila, da meni ni potrebno priti, ker sem že vse to dala skozi in da samo čakamo datum vkrcanja.

Pa nisem mogla pri tem zaključiti, zato sem jo še vprašala, če mogoče kaj ve glede teh datumov in da vem, da lahko mine tudi pol leta od intervjuja, ampak sem res že nestrpna in se mi kar sline cedijo ob branju Nininih in Petrinih poročil s Karibov, in da bi jaz tudi šla. Helena Vehovec je odgovorila, da datumi za delo na ladji kar curljajo, da so vkrcali že približno 60% tistih, ki smo bili na intervjuju v Budimpešti, da bodo naslednji intervjuji aprila in se pričakuje, da bomo mi do takrat že na ladji. Zraven pa je še pripisala, da bo malce pritisnila in rekla, da bi jaz šla čim prej. Jaaaaa! Kaj več kot zahvala mi ni preostalo. Dan mi je polepšala za 300%. V sredo sem namreč imela najbolj zamorjen dan, kar pomnim od intervjuja.

In zdaj spet čakam mail za svoje delo na ladji. Preštudirala sem že vse ladje ladijske družbe Celebrity Cruises, za vsako vem, kam in kdaj pluje, vse imam v excelovi tabeli printano in obarvano, tako da ko dobim svojo ladjo, bom točno vedela, kje bom kdaj. Potem pa samo še na koledar pisat za vsak dan posebej, da bo mamica vedela, kje sem tisti torek, ali kaj bom počela tisto nedeljo,... 🙂 Wiiii, komaj čakam!!!

Comments are closed.

Delo na ladji tudi na FB

Celoten prispevek najdete tu.

Kontakt za delo na ladji
Gift Shop in Spa:
Helena Vehovec
041 739 011
helena@riv.si

Foto in Bar/Restavracija:
Sašo Vehovec
041 326 578
saso@riv.si

RIV d.o.o. - Consulting Agency
Šmarska cesta 7a
SI-6000 Koper
(ex Invermore Shipping)

Blog - NajBlog.si


CopyRight © 2010