cb press review Personal Path to Pregnancy Goldfish Secrets Revealed Penny Stock Egghead Idol Lash Review Raspberry Ketone Max Secret Survey Review 3way2win Review Slim Without Gym eCash Opinions Sold Out After Crisis Boost Your Bust Review 24/7 Fat Loss Review Article Marketing Robot Review Aeon Guide Review top cb review best product review Clickbank Product Reviews Best CB Review User Reviews of Digital Products Ishbv.com | Product Reviews Easy Tips Penis Advantage Review Truth About Abs Review The Diet Solution Program Fat Loss 4 Idiots Review The Lazy Day Trader Review Million Dollar Pips Review Ejaculation By Command Penile Secrets Review ChopperTattoo Review Miami Ink Tattoo Designs The Lost Arthritis Cure Penny Stock Egghead Review Penny Stock Profit Review Magic Of Making Up Satellite Direct TV The Truth About Six Pack Abs Btv Solo Review DotComSecrets X Workout Finishers Net Space Profits 3.0 Bigger Butt Secrets

Odgovor na pritozbo o managerki 2. del – Klic v Miami

Stephanie, HR specialistka v Miamiju mi je odgovorila na mail, da bi se vseeno zelela slisati z mano, da podrobneje opisem nekatere dogodke, zato sva se dogovorili za uro in dan. Poklicala sem jo ob enih zjutraj, v Miamiju je bilo deset zjutraj prejsnji dan. Zal je ravno imela sestanek, tako da sem jo poklicala cez sedem ur, ob osmih zjutraj, v Miamiju je bilo pet popoldne. Stephanie me je malce vprasala glede odmorov na dan, ko imamo dostavo, potem pa je omenila, da bi pogovoru zelela prisostvovati tudi glavna HR managerka, in ce lahko zopet poklicem kasneje. Torej sem poklicala kasneje, ob desetih zvecer po mojem casu, v Miamiju je bilo sedem zjutraj.

In izprasevanje se je zacelo. Zakaj mislim, da je v teamu vse drugace, odkar je prisla nova managerka, ali lahko dam specificne primere, kako se managerka obnasa, ko nam kaj sporoci oziroma ali nam na primeren nacin prenese novice, kdo nam prenasa sporocila, ce ne ona, kaj je bilo z mojim zdravstvenim primerom, ali je se kdo bil vpleten v te specificne primere, kaj mi da misliti, da ima managerkin fant dolocene privilegije v teamu, kaj se je zgodilo z mojim treningom za pomocnika managerja, vse sorte. Zal sem v zgodbo morala vplesti tudi pomocnika managerja, ker on pac ve, da sem poslala pismo in imam ta telefonski pogovor. No, na koncu nasega pogovora pa se, kaj jaz zelim, da se zdaj zgodi. Po resnici povedano, nasa managerka podjetju prinasa veliko denarja, in podjetje se take osebe seveda ne bo znebilo. Torej bi logicna resitev bila, da naju s fantom naslednjic posljejo na drugo ladijsko druzbo, da ne bi spet delala z njo.

Rekla sem, da imamo v teamu veliko clanov, ki so na Celebrity Solstice prisli z drugih ladijskih druzb, na primer Carnival, Royal Caribbean, Holland America, in vsi po koncani pogodbi zelijo nazaj na maticno ladijsko druzbo, ker je poleg neznosnega dela v tem teamu Celebrity Cruises enostavno nezazeljeno delovno mesto za posadko kot smo mi, za trgovce z veliko prostega casa v pristaniscih, kjer so nam izhodi na kopno prepovedani. In kaj mi je Sylia odgovorila? Da bo prosnja vseh teh sodelavcev zavrnjena, ker je Celebrity Cruises podjetje, ki najhitreje raste in Starboard potrebuje ljudi tu, torej nikogar ne bodo posiljali drugam. Ker pa je ravno prisel ven razpis za prosta mesta na najnovejsi ladji Norwegian Cruise Lines, Breakaway, ki bo prvic izplula konec aprila, naj se cim prej prijavim na razpis in kopijo prijavnice posljem tudi Stephanie, ki bo prosnjo posredovala komisiji, ki izbira clane na najnovejsi ladji na morju.

Torej, kot sem si mislila, nic kaj dosti se ne bo spremenilo v teamu, morda bom samo jaz dozivljala hude case, ce oziroma ko managerka izve, da sem se pritozila nad njo in njenim nacinom dela. Se dva meseca, pa grem. Toliko bom menda pa potrpela. Stephanie mi je na koncu se rekla, da me bo obvescala o poteku zadeve, po mailu ali morda spet preko telefona. Bomo videli.

Comments are closed.

Delo na ladji tudi na FB

Celoten prispevek najdete tu.

Kontakt za delo na ladji
Gift Shop in Spa:
Helena Vehovec
041 739 011
helena@riv.si

Foto in Bar/Restavracija:
Sašo Vehovec
041 326 578
saso@riv.si

RIV d.o.o. - Consulting Agency
Šmarska cesta 7a
SI-6000 Koper
(ex Invermore Shipping)

Blog - NajBlog.si


CopyRight © 2010