cb press review Personal Path to Pregnancy Goldfish Secrets Revealed Penny Stock Egghead Idol Lash Review Raspberry Ketone Max Secret Survey Review 3way2win Review Slim Without Gym eCash Opinions Sold Out After Crisis Boost Your Bust Review 24/7 Fat Loss Review Article Marketing Robot Review Aeon Guide Review top cb review best product review Clickbank Product Reviews Best CB Review User Reviews of Digital Products Ishbv.com | Product Reviews Easy Tips Penis Advantage Review Truth About Abs Review The Diet Solution Program Fat Loss 4 Idiots Review The Lazy Day Trader Review Million Dollar Pips Review Ejaculation By Command Penile Secrets Review ChopperTattoo Review Miami Ink Tattoo Designs The Lost Arthritis Cure Penny Stock Egghead Review Penny Stock Profit Review Magic Of Making Up Satellite Direct TV The Truth About Six Pack Abs Btv Solo Review DotComSecrets X Workout Finishers Net Space Profits 3.0 Bigger Butt Secrets

Odgovor na pritozbo o managerki 3. del – klic iz Miamija

Kot sem omenila v prejsnjem prispevku, v pritozbo sem zal morala vplesti tudi pomocnika managerja, ker je poleg mojega fanta le on vedel, kaj sem storila - poslala pritozbo v glavno pisarno. In ker sem v Miami morala poklicati sredi delovnega vecera, sem mu pac povedala za klic. Ne morem kar izginiti za skoraj eno uro, kolikor je trajal pogovor, kajne?

No, dopoldne mi je fant povedal, da je Sylvia ze imela pogovor z managerko, bolj ali manj zaradi obiska, ki ga dobimo cez nekaj dni, je pa sprasevala tudi, kaksno je stanje v teamu, ali je vse v redu, ali morda ve za koga, ki bi se pritozeval nad cim in podobno. In managerka ni neumna, takoj je vedela, da se je nekdo pritozil, ne ve pa se, nad kom ali cim. Sylvia se je zelela pogovoriti tudi s pomocnikom managerja in ravno v casu, ko jaz tole pisem, se on pogovarja z njo. V prisotnosti managerke, ker ona pac misli, da je nekaj splosnega, morda nekaj v zvezi z obiskom ali kaksnim napredovanjem ipd. Hjoj.

Iz te moke ne bo kruha, se meni zdi. Managerka je spretna z jezikom, tocno ve, kako pojasniti situacije, v katerih se je znasla, medtem ko sem jaz ena mala Slovencica, ki misli, da je dovolj pogumna za borbo proti nepravici. Oh joj, kar zivcna sem, ko pomislim, kaksen bi lahko bil rezultat teh pogovorov. Zivcna, zivcna, zivcnaaa!!!

Comments are closed.

Delo na ladji tudi na FB

Celoten prispevek najdete tu.

Kontakt za delo na ladji
Gift Shop in Spa:
Helena Vehovec
041 739 011
helena@riv.si

Foto in Bar/Restavracija:
Sašo Vehovec
041 326 578
saso@riv.si

RIV d.o.o. - Consulting Agency
Šmarska cesta 7a
SI-6000 Koper
(ex Invermore Shipping)

Blog - NajBlog.si


CopyRight © 2010