cb press review Personal Path to Pregnancy Goldfish Secrets Revealed Penny Stock Egghead Idol Lash Review Raspberry Ketone Max Secret Survey Review 3way2win Review Slim Without Gym eCash Opinions Sold Out After Crisis Boost Your Bust Review 24/7 Fat Loss Review Article Marketing Robot Review Aeon Guide Review top cb review best product review Clickbank Product Reviews Best CB Review User Reviews of Digital Products Ishbv.com | Product Reviews Easy Tips Penis Advantage Review Truth About Abs Review The Diet Solution Program Fat Loss 4 Idiots Review The Lazy Day Trader Review Million Dollar Pips Review Ejaculation By Command Penile Secrets Review ChopperTattoo Review Miami Ink Tattoo Designs The Lost Arthritis Cure Penny Stock Egghead Review Penny Stock Profit Review Magic Of Making Up Satellite Direct TV The Truth About Six Pack Abs Btv Solo Review DotComSecrets X Workout Finishers Net Space Profits 3.0 Bigger Butt Secrets

Oropan kontejner robe

Managerka nam je vceraj povedala, da je naš kontejner s 13 paletami robe na poti iz Floride bil oropan. Baje da v Mehiki. Pokazala nam je tudi slike, kako to izgleda. Skoraj vse škatle so bile odprte, vrednejše stvari, kot so nakit in ure, so seveda pobrali. To je pomenilo, da je pred nami dolg dan, saj moramo preveriti vse odprte škatle in evidentirati vse, kar nam je ostalo.

Ko je prišel kontejner v pristanišce v Valparaisu (Cile), smo v prisotnosti zavarovalnih agentov, policije, nekaterih ljudi iz naše pisarne in ostalih iz kontejnerja znesli vse škatle in locili odprte od nepoškodovanih. Na žgocem soncu smo morali prešteti in zapisati vse blago, ki nam je ostalo, kar je trajalo še dodatni dve uri, zdaj pa cakamo, da škatle rentgensko pregledajo. Šele nato lahko vse, kar nam je ostalo, znesemo v skladišce.

Ladja iz Valparaisa izpluje šele ob 19h, torej imamo dovolj casa, da to uredimo. Potem pa na delo, jutri pa cel dan na morju. Crazy.

Comments are closed.

Delo na ladji tudi na FB

Celoten prispevek najdete tu.

Kontakt za delo na ladji
Gift Shop in Spa:
Helena Vehovec
041 739 011
helena@riv.si

Foto in Bar/Restavracija:
Sašo Vehovec
041 326 578
saso@riv.si

RIV d.o.o. - Consulting Agency
Šmarska cesta 7a
SI-6000 Koper
(ex Invermore Shipping)

Blog - NajBlog.si


CopyRight © 2010