cb press review Personal Path to Pregnancy Goldfish Secrets Revealed Penny Stock Egghead Idol Lash Review Raspberry Ketone Max Secret Survey Review 3way2win Review Slim Without Gym eCash Opinions Sold Out After Crisis Boost Your Bust Review 24/7 Fat Loss Review Article Marketing Robot Review Aeon Guide Review top cb review best product review Clickbank Product Reviews Best CB Review User Reviews of Digital Products Ishbv.com | Product Reviews Easy Tips Penis Advantage Review Truth About Abs Review The Diet Solution Program Fat Loss 4 Idiots Review The Lazy Day Trader Review Million Dollar Pips Review Ejaculation By Command Penile Secrets Review ChopperTattoo Review Miami Ink Tattoo Designs The Lost Arthritis Cure Penny Stock Egghead Review Penny Stock Profit Review Magic Of Making Up Satellite Direct TV The Truth About Six Pack Abs Btv Solo Review DotComSecrets X Workout Finishers Net Space Profits 3.0 Bigger Butt Secrets

Peticija proti Celebrity Cruises

Peticija ali kakorkoli se ze rece temu, niti ne vem. V glavnem, kaj je spet bilo. Svasta, res. Ne vem vec, ali je posadka na Celebrity Solstice posadka s pravicami vsakega svobodnega cloveka, ali smo ujetniki, ki ne smejo stopiti na zemljo.

Po tistem incidentu v Maleziji in se vecjem incidentu v Indoneziji (za kar je kriva zgolj in samo HR managerka) so vsej posadki prepovedali izhod v avstralskem pristaniscu Cairns (kjer smo zal zasidrani precej dalec od obale, baje 40 minut voznje s tender boat-om). Ne vem, ce se spomnite, ko so pred leti po vsem svetu iskali eno osebo, da bi za placilo mislim da $80.000 delala pol leta na koralnem grebenu Great Barrier Reef, uzivala v precudoviti palaci s slugo in vsake toliko casa napisala prispevek na blog, kaj dogaja tam doli v raju. Mislim, da se je natecaj imenoval The best job on the world, ali nekaj podobnega. Pac reklama za Great Barrier Reef, da se privabi cim vec dopustnikov. Tudi Slovenci so se prijavili, posneti si moral 1-minutni prispevek, ki te je opisal kot kar se da zabavno in avanturisticno osebo. Mislim, da je na natecaju zmagal Britanec. Kakorkoli ze, tocno ti koralni grebeni z izjemnim podvodnim zivljenje so zdaj tu, dostopni iz Cairnsa. Raj za potapljace.

Ampak ne! Obvestili so nas, da v Cairnsu, po treh dneh na morju, nihce od posadke ne sme na tender boat. Ne zjutraj, ne popoldne, ne zvecer, ne nikoli. Gospa HR je poslala ta dopis vsem oddelkom na ladji, je pa tudi pripisala, da bodo cel dan organizirane neke aktivnosti za posadko, ki se jih lahko udelezimo. Na ladji, seveda. Kosarka, 50% popusta v spa, kaksen party,... WTF!?! Kosarka v zameno za svobodo? Razvajanje v spa, ki je kljub polovicnemu popustu se vedno pregresno drago v zameno za svobodo?!? WTF???!!!???

Ne vem, katere besede bi uporabila, da bi vam kar se da slikovito opisala, koliko posadki pomeni izhod v pristaniscu, sploh po toliko dneh na morju. In ko ti dajo obcutek, da si tukaj vreden manj kot zapornik... Res ne vem vec, ali sem jaz prevec obcutljiva zadnje case, ali je dejansko nekaj narobe s Celebrity Cruises ali zgolj Celebrity Solstice. Nekaj tukaj ni prav.

V glavnem, takoj ko so nas obvestili o tej prepovedi izhoda na prosto, je nekdo, ne vem kdo, spisal peticijo, in zdaj se po celotni ladji, po vseh oddelkih zbirajo podpisi, da se kaj takega v prihodnje ne bo vec ponovilo. Nikoli.

Resnicno, jaz ne vem, ali je to sploh legalno, obravnavati nas takole. Kaksno pravico imajo drzati nas zaprte na ladji? Resnicno? Ne vem...

Comments are closed.

Delo na ladji tudi na FB

Celoten prispevek najdete tu.

Kontakt za delo na ladji
Gift Shop in Spa:
Helena Vehovec
041 739 011
helena@riv.si

Foto in Bar/Restavracija:
Sašo Vehovec
041 326 578
saso@riv.si

RIV d.o.o. - Consulting Agency
Šmarska cesta 7a
SI-6000 Koper
(ex Invermore Shipping)

Blog - NajBlog.si


CopyRight © 2010