cb press review Personal Path to Pregnancy Goldfish Secrets Revealed Penny Stock Egghead Idol Lash Review Raspberry Ketone Max Secret Survey Review 3way2win Review Slim Without Gym eCash Opinions Sold Out After Crisis Boost Your Bust Review 24/7 Fat Loss Review Article Marketing Robot Review Aeon Guide Review top cb review best product review Clickbank Product Reviews Best CB Review User Reviews of Digital Products Ishbv.com | Product Reviews Easy Tips Penis Advantage Review Truth About Abs Review The Diet Solution Program Fat Loss 4 Idiots Review The Lazy Day Trader Review Million Dollar Pips Review Ejaculation By Command Penile Secrets Review ChopperTattoo Review Miami Ink Tattoo Designs The Lost Arthritis Cure Penny Stock Egghead Review Penny Stock Profit Review Magic Of Making Up Satellite Direct TV The Truth About Six Pack Abs Btv Solo Review DotComSecrets X Workout Finishers Net Space Profits 3.0 Bigger Butt Secrets

Priprave na inventuro

O moj bog, spet smo tam. Zacenja se inventura. Iz glavne pisarne so poslali obvestilo, da mora inventura biti zakljucena 29.09.2013. Ponavadi je inventura 1x letno, ne vem, zakaj so nam jo ze zdaj podturili, po sestih mesecih plutja. No ja... Ponavadi kaksne tri tedne pred tem dolocenim datumom zacenjamo urejati vse v skladiscu, vse blago mora biti lepo zlozeno po velikosti, barvi, dizajnu, obliki, majice zavijemo v kupcke po sest skupaj,... Tudi v trgovinah morajo imeti vse poslihtano. Vsa skart roba se odpise, vsi vogalcki se preverijo, ce je slucajno kaj kam padlo, pod omarami, pod policami,... Adijo Bermude, vsi prosti dnevi bodo prebiti v skladiscu.

inventory2 inventory1

Na prvi fotki sta Kate in Sawan, ki unicujeta skart robo (vse, kar je poskodovano, moramo tako uniciti, da res ni vec za nobeno rabo, nato pa lociti steklo, plastiko, blago, papir, kovino,...). Na drugi fotki pa se ze vidi v ozadju, kako je vse lepo presteto, zaprto v vrecke, zapecateno, da ne bi kdo kaj ven vzel ali zraven dal - in Danny, moja naslednica, ko odidem domov).

Nama s Kate ne bi smelo biti tezko, saj je skladisce redno pospravljano, potrebni so le manjsi "lepotni popravki". Groza me je le vsake nove dostave. Police so ze tako polne, novo blago bo pac moralo ostati v skatlah, dokler se ne naredi prostor.

Ko so nam managerji namesto dostave 1x na dva tedna po 25 palet uredili, da prejemamo dostavo 1x na teden po okoli 10 palet, smo se seveda vsi strinjali. Razdeljeni smo bili v dve skupini, vsaka skupina en New York dela, druga skupina je prosta. Naslednji New York obratno. 10 palet za 15 ljudi ne bi smelo predolgo trajati. A zdaj, ko pride dostava, se vedno pride preko 20 palet. Vsak bozji teden. Skladisce je se vedno polno se od prejsnje dostave! Kam naj natlacim to robo???  Grrrr!!!!

Danes bi me skoraj srce izdalo, ko je managerka rekla, da jutri prihaja 23 palet. What the hell!!!! Ne morem si pomagati, bila sem vsa razburjena, solze so mi napolnile oci, cmok se mi je naredil v grlu, ostala sem brez besed. Verjetno so mi zile izstopile na celu. Kam? Kam naj to dam?!? In jaz sem taka, pedantna, hocem imeti vse lepo urejeno, enako robo na enakem mestu, ne pa kar tam nekje. Pa niti nimam casa zaceti pripravljati skladisca za inventuro, ker se vsak dan ubadam le s to novo robo. Kate se razburja skupaj z mano, kaj pa naj. Bova ze nekako, se miriva. Bova ze!

Trenutno pa sem jezna! Besna kot ris!!! Hocem domov!!! !!! !!!

Comments are closed.

Delo na ladji tudi na FB

Celoten prispevek najdete tu.

Kontakt za delo na ladji
Gift Shop in Spa:
Helena Vehovec
041 739 011
helena@riv.si

Foto in Bar/Restavracija:
Sašo Vehovec
041 326 578
saso@riv.si

RIV d.o.o. - Consulting Agency
Šmarska cesta 7a
SI-6000 Koper
(ex Invermore Shipping)

Blog - NajBlog.si


CopyRight © 2010