cb press review Personal Path to Pregnancy Goldfish Secrets Revealed Penny Stock Egghead Idol Lash Review Raspberry Ketone Max Secret Survey Review 3way2win Review Slim Without Gym eCash Opinions Sold Out After Crisis Boost Your Bust Review 24/7 Fat Loss Review Article Marketing Robot Review Aeon Guide Review top cb review best product review Clickbank Product Reviews Best CB Review User Reviews of Digital Products Ishbv.com | Product Reviews Easy Tips Penis Advantage Review Truth About Abs Review The Diet Solution Program Fat Loss 4 Idiots Review The Lazy Day Trader Review Million Dollar Pips Review Ejaculation By Command Penile Secrets Review ChopperTattoo Review Miami Ink Tattoo Designs The Lost Arthritis Cure Penny Stock Egghead Review Penny Stock Profit Review Magic Of Making Up Satellite Direct TV The Truth About Six Pack Abs Btv Solo Review DotComSecrets X Workout Finishers Net Space Profits 3.0 Bigger Butt Secrets

Priprave za operational manager

V enem od preteklih objav sem pisala, da so me v prejsnji pogodbi imenovali za operational manager. To je verjetno bilo pred pol leta ali se vec in je bilo bolj za salo kot zares. Ko me je pred dvemi meseci tisti turski nesrecnih zapustil, sem se odlocila, da se mi delo na ladji ne bo zamerilo, ampak bom iz vsega skupaj izvlekla kolikor se le da pozitivnega. Managerko, ki sem jo mimogrede prej prosila za transfer na ladjo svojega bivsega fanta, sem zdaj obvestila, da sem pripravljena narediti vse, da cim prej pridem do polozaja operational manager.
Operational manager je polozaj, ki ga imajo le na velikih ladjah, recimo Allure of the Seas (Royal Caribbean Cruise Lines - RCCL), Epic (Norwegian Cruise Lines) in Silhouette (Celebrity Cruises). Baje da se Starboard Cruise Services siri in bomo prevzeli tudi druge 'solstice class ships' pri Celebrity Cruises, torej Solstice, Eclipse in Equinox, v drugi polovici leta pa ven prihaja tudi nova ladja Reflection. Torej ogromno moznosti za zaposlitev.
Kako zaceti? Najprej je potrebno opraviti vse treninge. Jaz sem v prvi pogodbi naredila Watch training, v zacetku druge Beauty training, trenutno delam Visual training, ostane mi se Jewelry training. Ze zdaj sem aktivna pri dostavi nove robe, prva sem na pomolu, se preden palete dejansko dostavijo na ladjo (in ko drugi shoppiji se mirno spijo se najmanj dve uri). Preverjanje podrobnosti, kot so plomba (angl. 'seal'), barva folije in traka, s katerim je oblepljena paleta, stevilo palet in stevilo skatel na vsaki paleti, ki se mora seveda popolnoma ujemati s stevilkami na papirjih, dogovarjanje oziroma bolje receno prilizovanje delavcem v pristaniscu, da nase palete cim prej posljejo na ladjo (tekmujemo z barom, ki ima nesteto palet pijace, 'hotelom', ki ima se vec nesteto palet tistih malih mil in samponckov, ki goste pricakajo v kopalnici, potem pa je tu se prtljaga, ki jo seveda gostje zelijo cim prej v svojih kabinah). Ker sem prijetna oseba in znam spansko (pa naj se kdo rece, da spanske telenovele ne prinesejo nobenih koristi!!!), smo do zdaj to hitro resili. Bomo videli, kako bo zadeva potekala na Floridi, ker tam pricakujemo vec kot 30 palet nove robe, kar nam bo vzelo cel bozji dan. Niti F od Floride ne bom videla tisti dan.

Comments are closed.

Delo na ladji tudi na FB

Celoten prispevek najdete tu.

Kontakt za delo na ladji
Gift Shop in Spa:
Helena Vehovec
041 739 011
helena@riv.si

Foto in Bar/Restavracija:
Sašo Vehovec
041 326 578
saso@riv.si

RIV d.o.o. - Consulting Agency
Šmarska cesta 7a
SI-6000 Koper
(ex Invermore Shipping)

Blog - NajBlog.si


CopyRight © 2010