cb press review Personal Path to Pregnancy Goldfish Secrets Revealed Penny Stock Egghead Idol Lash Review Raspberry Ketone Max Secret Survey Review 3way2win Review Slim Without Gym eCash Opinions Sold Out After Crisis Boost Your Bust Review 24/7 Fat Loss Review Article Marketing Robot Review Aeon Guide Review top cb review best product review Clickbank Product Reviews Best CB Review User Reviews of Digital Products Ishbv.com | Product Reviews Easy Tips Penis Advantage Review Truth About Abs Review The Diet Solution Program Fat Loss 4 Idiots Review The Lazy Day Trader Review Million Dollar Pips Review Ejaculation By Command Penile Secrets Review ChopperTattoo Review Miami Ink Tattoo Designs The Lost Arthritis Cure Penny Stock Egghead Review Penny Stock Profit Review Magic Of Making Up Satellite Direct TV The Truth About Six Pack Abs Btv Solo Review DotComSecrets X Workout Finishers Net Space Profits 3.0 Bigger Butt Secrets

Prva odpoved v teamu

Pred tremi tedni se nam je pridružila Neetasha iz Južne Afrike, luštna punca, manekenka, ki pa že od vsega začetka ponavlja, da je delo na ladji ne zanima pretirano in da je tu le zato, da vidi svet, da se druži z ljudmi, da njen bivši fant prejme pošteno lekcijo in da po koncu pogodbe ostane nekaj tednov v Ameriki in najde neko agencijo, za katero bi delala kot model. Delo na ladji je bilo zadnje v njenih mislih, zato se je vseskozi pritoževala nad težkimi škatlami, ko smo prejeli dostavo, nad težkimi mizami, ki jih je bilo potrebno odnesti iz trgovine in postaviti pred trgovino, kar pomeni niti 20 korakov,... Pa sploh niso tako težke, kot ona da misliti drugim ljudem.

Takoj smo vedeli, da punca ne bo zdržala do konca pogodbe. Meni je Neetasha bila všeč, je zabavna punca, party bejba, res luštna, visoka, na pol Indijka, kar jo naredi le še lepšo, a ko nekdo misli, da delo na ladji v trgovini pomeni bolj zabavo kot delo, nekako ne moreš imeti najboljšega mišljenja o tej osebi. Ok, tudi jaz sem svoji agenciji rekla, da me delo na ladji zanima, ker želim potovati in spoznati ljudi, šele nato je zaslužek, a jasno mi je, da grem na ladjo prvotno delat, šele nato se zabavat.

Neetasha je bila danes v tisti polovici teama, ki je morala prenesti vse stvari iz 10. palube na 5. palubo, kjer so trgovine. Po dveh mizah je začela jokati in vpiti, da ima vsega dovolj, da ne potrebuje tega in da daje odpoved. Po pogovoru z managerjem je napisala odpovedno pismo in to je to. Punca gre v Fort Lauderdale-u domov, skupaj z mano. Plačati si mora karto, odpoveduje se proviziji, ki jo bomo zaslužili, torej bo prejela le del osnovne plače, poleg tega pa ne more ostati v Ameriki in najti agencijo, kakor si je zamislila.

Žal mi je za njo, ker mi je bila všeč, bila je dobra družba, delala je skupaj z mano, jaz sem jo uvedla v posel in ji razložila vse, kar mora vedeti za delo na ladji, jo spoznala s prijatelji,... Nekaterim delo na ladji pač ne leži. Kolikor sem jaz navdušena nad delom na ladji, toliko ga ona sovraži in želi čim prej domov. Sto ljudi, sto čudi, pravijo.

Comments are closed.

Delo na ladji tudi na FB

Celoten prispevek najdete tu.

Kontakt za delo na ladji
Gift Shop in Spa:
Helena Vehovec
041 739 011
helena@riv.si

Foto in Bar/Restavracija:
Sašo Vehovec
041 326 578
saso@riv.si

RIV d.o.o. - Consulting Agency
Šmarska cesta 7a
SI-6000 Koper
(ex Invermore Shipping)

Blog - NajBlog.si


CopyRight © 2010