cb press review Personal Path to Pregnancy Goldfish Secrets Revealed Penny Stock Egghead Idol Lash Review Raspberry Ketone Max Secret Survey Review 3way2win Review Slim Without Gym eCash Opinions Sold Out After Crisis Boost Your Bust Review 24/7 Fat Loss Review Article Marketing Robot Review Aeon Guide Review top cb review best product review Clickbank Product Reviews Best CB Review User Reviews of Digital Products Ishbv.com | Product Reviews Easy Tips Penis Advantage Review Truth About Abs Review The Diet Solution Program Fat Loss 4 Idiots Review The Lazy Day Trader Review Million Dollar Pips Review Ejaculation By Command Penile Secrets Review ChopperTattoo Review Miami Ink Tattoo Designs The Lost Arthritis Cure Penny Stock Egghead Review Penny Stock Profit Review Magic Of Making Up Satellite Direct TV The Truth About Six Pack Abs Btv Solo Review DotComSecrets X Workout Finishers Net Space Profits 3.0 Bigger Butt Secrets

Se vedno sem tu nekje

Da je ze toliko minilo? Vem, sprasujete se, kam sem se kar naenkrat izgubila. Jah... Moje zivljenje in delo na ladji nista vec povezana. Zame se je delo na ladji zakljucilo skoraj dve leti nazaj. Takrat sem rekla, to je moja zadnja pogodba. Ce povem po resnici, verjetno ne bi bila zadnja. A ravno takrat, v zadnjih dneh dela na ladji, sva z mozem spojila x in y, in cez 8 mesecev sva dobila eno tako malo cudovito bitjece, ki zdaj nama krajsa dneve. Ja, presvercala sem jo z ladje domov. Usojeno je tako bilo. Zdaj nasa imena tvorijo kratico SEA (Sonja, Ella, Akshay). In to cisto nenamerno. Je ze tako moralo biti. Ce bi bilo drugace, ne bi bilo prav. Morje bo vedno v meni.

V glavnem... Se vedno sem tu nekje in se vedno prejemam vrsto sporocil in vprasanj na temo delo na ladji. Iti ali ne iti? Se splaca? Kaksna je placa? Glede na razmere doma je verjetno delo na ladji se vedno dobra ideja. Pac, brez previsokih pricakovanj, in ne boste razocarani.

Vse zivljenje bom govorila... Marsikatero stvar v zivljenju bi spremenila, ce bi se dalo. A za delo na ladji mi ne bo nikdar zal. Cas tako hitro tece, mimogrede se obrne nekaj let. Naj vam ne bo zal. Za nic.

Pozdravcek iz Mumbaia.

Comments are closed.

Delo na ladji tudi na FB

Celoten prispevek najdete tu.

Kontakt za delo na ladji
Gift Shop in Spa:
Helena Vehovec
041 739 011
helena@riv.si

Foto in Bar/Restavracija:
Sašo Vehovec
041 326 578
saso@riv.si

RIV d.o.o. - Consulting Agency
Šmarska cesta 7a
SI-6000 Koper
(ex Invermore Shipping)

Blog - NajBlog.si


CopyRight © 2010