cb press review Personal Path to Pregnancy Goldfish Secrets Revealed Penny Stock Egghead Idol Lash Review Raspberry Ketone Max Secret Survey Review 3way2win Review Slim Without Gym eCash Opinions Sold Out After Crisis Boost Your Bust Review 24/7 Fat Loss Review Article Marketing Robot Review Aeon Guide Review top cb review best product review Clickbank Product Reviews Best CB Review User Reviews of Digital Products Ishbv.com | Product Reviews Easy Tips Penis Advantage Review Truth About Abs Review The Diet Solution Program Fat Loss 4 Idiots Review The Lazy Day Trader Review Million Dollar Pips Review Ejaculation By Command Penile Secrets Review ChopperTattoo Review Miami Ink Tattoo Designs The Lost Arthritis Cure Penny Stock Egghead Review Penny Stock Profit Review Magic Of Making Up Satellite Direct TV The Truth About Six Pack Abs Btv Solo Review DotComSecrets X Workout Finishers Net Space Profits 3.0 Bigger Butt Secrets

Spet sem ‘zatežila’ Heleni

Samo še mesec in pol, pa bo preteklo tistih pol leta od intervjuja za delo na ladji, ko naj bi vsi dobili datum. Ker sem nekje prebrala, da je potrebno ponovno vložiti prošnjo za delo na ladji in spet dati skozi vso proceduro, če v roku pol leta od intervjuja ne dobiš datuma, je včeraj Helena Vehovec zopet prejela moj mail. Tečna? Ja, tečna, pa kaj potem?! Tudi sama sebi sem tečna! In še komu, tako da... Vprašala sem jo, ali se dejansko dogaja, da kdo v tem času ne dobi datuma, četudi je bil sprejet, in Helena Vehovec mi je odgovorila takole. Res se vleče, ampak bo kmalu. Ni pa mi treba skrbeti, ker ne bo potrebno zopet na intervju.

Niti pomisliti nočem, da pol leta po intervjuju za delo na ladji še vedno ne bom imela datuma odhoda. Če bi septembra vedela, da se bom februarja še vedno spraševala, kdaj in na katero ladjo grem, in če sploh grem... Ne, obupala verjetno ne bi, ne bi pa bila tudi cel čas tako optimistična. V glavnem, ne preostane mi drugega, kot da čakam. Spet. Ne spet, še vedno.

Comments are closed.

Delo na ladji tudi na FB

Celoten prispevek najdete tu.

Kontakt za delo na ladji
Gift Shop in Spa:
Helena Vehovec
041 739 011
helena@riv.si

Foto in Bar/Restavracija:
Sašo Vehovec
041 326 578
saso@riv.si

RIV d.o.o. - Consulting Agency
Šmarska cesta 7a
SI-6000 Koper
(ex Invermore Shipping)

Blog - NajBlog.si


CopyRight © 2010