cb press review Personal Path to Pregnancy Goldfish Secrets Revealed Penny Stock Egghead Idol Lash Review Raspberry Ketone Max Secret Survey Review 3way2win Review Slim Without Gym eCash Opinions Sold Out After Crisis Boost Your Bust Review 24/7 Fat Loss Review Article Marketing Robot Review Aeon Guide Review top cb review best product review Clickbank Product Reviews Best CB Review User Reviews of Digital Products Ishbv.com | Product Reviews Easy Tips Penis Advantage Review Truth About Abs Review The Diet Solution Program Fat Loss 4 Idiots Review The Lazy Day Trader Review Million Dollar Pips Review Ejaculation By Command Penile Secrets Review ChopperTattoo Review Miami Ink Tattoo Designs The Lost Arthritis Cure Penny Stock Egghead Review Penny Stock Profit Review Magic Of Making Up Satellite Direct TV The Truth About Six Pack Abs Btv Solo Review DotComSecrets X Workout Finishers Net Space Profits 3.0 Bigger Butt Secrets

Športnica Sonja Krese

Od septembra 2008 sem tudi športnica. Začela sem s tajskim boksom v Muay Thai Gym No Fear Trebnje,  prvo tekmo pa sem imela 7. novembra 2009 v K-1 stilu v Trebnjem in izgubila. 19. decembra 2009 sem tekmovala v tajskem boksu za ptujski klub, ker je naš klub takrat že izstopil iz Zveze tajskega boksa. Osvojila sem naziv državne prvakinje ter bila nominirana za športnico leta občine Trebnje (svašta).

Muay Thai Ptuj - 19.12.2009

Muay Thai Ptuj - 19.12.2009

Ko smo prestopili v kickboks zvezo, smo se preimenovali v Klub borilnih veščin No Fear Trebnje in pričeli s treningi  najtrše kickboks discipline K-1. 20. marca 2010 sem v Mariboru imela tekmo v K-1 in zmagala. 18. septembra 2010 sem z zmago na Ptuju osvojila naziv državne prvakinje v low-kicku, 2. oktobra 2010 pa sem postala še državna prvakinja v K-1 (prireditev je bila zaradi prenizkega števila prijavljenih tekmovalcev in bližajočega se evropskega prvenstva odpovedana).

Tough ain't enough!

Tough ain't enough!

11. decembra 2010 sem imela prvo tekmo v tujini, tekmovala sem na Croatia Open Final Fight Rijeka v low-kicku in izgubila. No, vedno pa tudi ne morem zmagati, ne? Medaljo in diplomo sem pa vseeno dobila - tudi to je nekaj.

Croatia Open Final Fight Rijeka 2010

Naslednja tekma se je odvijala 6. marca 2011 v Nemecki na Slovaškem. Tekmovala sem na Euroligi Muay Thai in izgubila proti izkušenejši Poljakinji. Po pregledanih posnetkih bi po točkah baje morala zmagati, ampak nič zato. Gre za nabiranje izkušenj, zato se ne bomo kregali, ne? Moj score: 3:3 (zmaga in poraz v tajskem boksu, zmaga in poraz v k-1 in zmaga in poraz v low-kicku). 19. marca 2011 naj bi imela še zadnjo tekmo na državnem prvenstvu v tajskem boksu, vendar ni bilo nobene nasprotnice in tako sem brez borbe postala še državna prvakinja v tajskem boksu za leto 2011. To je to.

Žal mi delo na ladji ne bo več dopuščalo tovrstnih športnih aktivnosti. To me še najbolj žalosti, saj sem se v klubu počutila odlično, občutek pripadnosti taki 'organizaciji' mi je vlival ogromno samozavesti, poguma, prepričanja vase in še kaj. Klub borilnih veščin No Fear Trebnje, Jože, Grega, Alen, Alen, Senko,  Jure in vsi drugi, pogrešala vas bom!!!! 🙁

Delo na ladji tudi na FB

Celoten prispevek najdete tu.

Kontakt za delo na ladji
Gift Shop in Spa:
Helena Vehovec
041 739 011
helena@riv.si

Foto in Bar/Restavracija:
Sašo Vehovec
041 326 578
saso@riv.si

RIV d.o.o. - Consulting Agency
Šmarska cesta 7a
SI-6000 Koper
(ex Invermore Shipping)


Obiskovalci bloga Delo na ladji od 22.03.2013 dalje (ker sem nasla tale zanimiv sledilec... pa da bolj podrobno vidimo, kje smo - hihi):


Flag Counter

Blog - NajBlog.si


CopyRight © 2010