cb press review Personal Path to Pregnancy Goldfish Secrets Revealed Penny Stock Egghead Idol Lash Review Raspberry Ketone Max Secret Survey Review 3way2win Review Slim Without Gym eCash Opinions Sold Out After Crisis Boost Your Bust Review 24/7 Fat Loss Review Article Marketing Robot Review Aeon Guide Review top cb review best product review Clickbank Product Reviews Best CB Review User Reviews of Digital Products Ishbv.com | Product Reviews Easy Tips Penis Advantage Review Truth About Abs Review The Diet Solution Program Fat Loss 4 Idiots Review The Lazy Day Trader Review Million Dollar Pips Review Ejaculation By Command Penile Secrets Review ChopperTattoo Review Miami Ink Tattoo Designs The Lost Arthritis Cure Penny Stock Egghead Review Penny Stock Profit Review Magic Of Making Up Satellite Direct TV The Truth About Six Pack Abs Btv Solo Review DotComSecrets X Workout Finishers Net Space Profits 3.0 Bigger Butt Secrets

Tozba proti Celebrity Cruises

Obstaja spletna stran, kjer lahko berete o vsem slabem, kar lahko doleti goste na ladji ali vas, medtem ko opravljate delo na ladji. Seveda je veliko slabih stvari, kot tudi na kopnem, vendar se bolj ali manj o tem ne govori (ali pa se jaz ne druzim s pravimi - napacnimi ljudmi in nic ne vem).

Ker makedonski kolega tozi mojo zadnjo ladjo Celebrity Solstice in hkrati na FB objavlja vse, kar najde proti ladijskim druzbam, sem se tudi jaz malce bolj poglobila v to spletno stran, Cruise law news (klik na spodnjo sliko).

Na spletni strani lahko za leta nazaj najdete zapise, kaj se je dogajalo na krizarskih ladjah, vecina zgodb se konca s tozbami in odskodninami v visini tudi po vec sto tisoc dolarjev. Se splaca tako delo na ladji, ha?

V glavnem, moj kolega je na Celebrity Solstice delal v housekeeping oddelku. Obtozili so ga, da je na dan vkrcanja pregledoval gostove prtljage, ven pobral vredne predmete in prtljago nato odnesel v kabino lastnika. Videvala sem ga vsak dan, nekega dne pa ga ni bilo vec. Pa naslednji dan spet ne. Pa spet ne. Pa sem se pozanimala, kje je. Menda ne bi kar sel domov, ne da bi se poslovil ali vsaj kaj omenil, da se mu izteka pogodba? Rekli so mi, kaj se je zgodilo in da so ga zaprli v kabino, dokler nismo prisli do prvega pristanisca, tam organi pregona niso nasli dovolj dokazov, kolega je dal odpoved in zdaj tozi Celebrity Cruises. Prvo tozbo pravi, da je dobil, zdaj tozi se naprej, ne vem tocno, kaj, ker nisem prevec drezala v to, ampak vesel je, da se mu je to zgodilo. Ce mi sporoci, koliko je izvlekel od Celebrity Cruises, vam seveda javim.

P.S.: na spletni strani Cruise law news lahko preberete tudi clanek o pogresanem gostu z ladje Celebrity Solstice. Le nekaj dni po mojem odhodu. Hja...

Comments are closed.

Delo na ladji tudi na FB

Celoten prispevek najdete tu.

Kontakt za delo na ladji
Gift Shop in Spa:
Helena Vehovec
041 739 011
helena@riv.si

Foto in Bar/Restavracija:
Sašo Vehovec
041 326 578
saso@riv.si

RIV d.o.o. - Consulting Agency
Šmarska cesta 7a
SI-6000 Koper
(ex Invermore Shipping)

Blog - NajBlog.si


CopyRight © 2010