cb press review Personal Path to Pregnancy Goldfish Secrets Revealed Penny Stock Egghead Idol Lash Review Raspberry Ketone Max Secret Survey Review 3way2win Review Slim Without Gym eCash Opinions Sold Out After Crisis Boost Your Bust Review 24/7 Fat Loss Review Article Marketing Robot Review Aeon Guide Review top cb review best product review Clickbank Product Reviews Best CB Review User Reviews of Digital Products Ishbv.com | Product Reviews Easy Tips Penis Advantage Review Truth About Abs Review The Diet Solution Program Fat Loss 4 Idiots Review The Lazy Day Trader Review Million Dollar Pips Review Ejaculation By Command Penile Secrets Review ChopperTattoo Review Miami Ink Tattoo Designs The Lost Arthritis Cure Penny Stock Egghead Review Penny Stock Profit Review Magic Of Making Up Satellite Direct TV The Truth About Six Pack Abs Btv Solo Review DotComSecrets X Workout Finishers Net Space Profits 3.0 Bigger Butt Secrets

Ushuaia – konec sveta

Danes naj bi bil port day v Ushuaia-i na skrajnem jugu Argentine. Temu kraju oziroma tej tocki na zemljevidu pravijo tudi 'konec sveta' oziroma 'fin del mundo'. Zasidrali naj bi se ob 10h, izpluli pa ob 19h in nato imeli dva sea days. Ceprav nekega posebnega valovanja morja ni bilo cutiti, nas je kapitan ladje dopoldne obvestil, da imamo nekaj težav zaradi mocnih sunkov vetra (do 100km/h), vendar bo dal vse od sebe, da goste varno spravi z ladje v pristan in kasneje seveda tudi nazaj na ladjo. Vsake pol ure so nas po zvocniku obvešcali, da se še vedno trudijo, vendar veter ne popušca. Po dveh urah pa so nas koncno obvestili, da se žal ne moremo zasidrati in da je varnost gostov in posadke na prvem mestu, poleg tega pa so pristanišce v Ushuaia-i zaprli za ves promet (nihce ne gre notri in nihce ne gre ven), pristaniške oblasti nam ne dovolijo vpluti v luko, tako da smo ostali na odprtem morju.

Punta Arenas - Cile

Tako danes za nas ni bil port day, ampak skoraj sea day. Namesto ob 19:30h smo trgovine odprli ob 13h in delali do polnoci. Poleg tega pa smo morali cel dan poslušati pritožbe gostov, ki niso imeli priložnosti kupiti božicna darila in morajo zdaj zapravljati na ladji, kjer ni ne vem kakšne izbire. Je pa to bil izjemno uspešen dan za shoppije, kar se tice koncnega dnevnega izkupicka, saj je ta bil kar 20x višji od pricakovanega, vendar nam trije dnevi na morju nikakor ne dišijo.

Punta Arenas - Cile

To je zdaj mimo. Zdaj pa hitro na božicno zabavo.

Comments are closed.

Delo na ladji tudi na FB

Celoten prispevek najdete tu.

Kontakt za delo na ladji
Gift Shop in Spa:
Helena Vehovec
041 739 011
helena@riv.si

Foto in Bar/Restavracija:
Sašo Vehovec
041 326 578
saso@riv.si

RIV d.o.o. - Consulting Agency
Šmarska cesta 7a
SI-6000 Koper
(ex Invermore Shipping)

Blog - NajBlog.si


CopyRight © 2010