cb press review Personal Path to Pregnancy Goldfish Secrets Revealed Penny Stock Egghead Idol Lash Review Raspberry Ketone Max Secret Survey Review 3way2win Review Slim Without Gym eCash Opinions Sold Out After Crisis Boost Your Bust Review 24/7 Fat Loss Review Article Marketing Robot Review Aeon Guide Review top cb review best product review Clickbank Product Reviews Best CB Review User Reviews of Digital Products Ishbv.com | Product Reviews Easy Tips Penis Advantage Review Truth About Abs Review The Diet Solution Program Fat Loss 4 Idiots Review The Lazy Day Trader Review Million Dollar Pips Review Ejaculation By Command Penile Secrets Review ChopperTattoo Review Miami Ink Tattoo Designs The Lost Arthritis Cure Penny Stock Egghead Review Penny Stock Profit Review Magic Of Making Up Satellite Direct TV The Truth About Six Pack Abs Btv Solo Review DotComSecrets X Workout Finishers Net Space Profits 3.0 Bigger Butt Secrets

Via Slovenia

Prisel je dan D, koncno sem doma. Delo na ladji se je zame zakljucilo ze cetrtic. Cetrtic ze, ja. Kar ne morem verjeti, kako cas hitro leti. Delo na ladji NCL Breakaway sem zakljucila ob osmih zvecer zadnji dan krizarjenja. Spakirala sem ze prej, kaj hitro sem vse zmetala v kovcke, pol cunj sem stran zmetala, ker mi je vse preveliko (sem shujsala nazaj na svoje kile, jeiiii). Zadnji dan sem nakupila se en kup Guess torbic in denarnic, ker so ravno ta teden sle na cisto prevec hudo razprodajo. Pa sem si privoscila. Pa se parfum, pa losijon za telo, pa je slo vse skupaj $260... Nic hudega, tako lepo disim zdaj, da bi kar sama sebe objela pa se vohala. 😛

NCL shoppingNajvecjo Guess torbo sem uporabila za carry-on luggage, zraven sem imela se ruzak in vanj natlacila vse ostale torbice, da ne bi slucajno koga na carini zasrbela roka in bi kaj ven potegnil iz moje prtljage. Kar se tudi zna zgoditi, sem slisala. Za parfum in losijon sem pac morala tvegati, ker ne smes imeti tekocin v carry-on luggage. Pa sta tudi ta dva prispela na cilj, hvala bogu. Doma niti pomislila ne bi, da bi si kupila losijon za telo za $30. Kaj hudica pa je to za ena stvarca, da je tako drago. Ampak tako lepo disi, da ga moram imeti.

No, v glavnem, da se vrnem nazaj na odhod z ladje. Ob desetih zvecer dan pred odhodom sem imela se inspekcijo prtljage. Vse so pregledali, ce nisem slucajno kaksno brisaco ali wc-papir spakirala za domov. Ali pa neprijavljen alkohol in tobak, seveda. Zvecer, oziroma zjutraj, bilo je ze dve ura, ko so nasi zaprli trgovine, sem se sla se poslovit od sodelavcev. Pa ni bilo tako hudo, polovico jih bom tako ali tako videla na naslednji ladji, NCL Getaway.

Ob pol sedmih zjutraj na dan odhoda smo imeli se imigracijski postopek, vrniti smo morali tisti listek I-95, s katerim nam je dovoljen izhod v ZDA in stane $350 ali koliko ze, ce ga izgubis. Po imigraciji sem sla nazaj v posteljo, ladjo sem napustila sele ob pol dveh popoldne, ko so me skupaj z 20 drugimi odpeljali na letalisce JFK v New Yorku.

Letalo proti Amsterdamu je poletelo ob sestih popoldne, tam sem pristala po le sestih urah voznje, pocakala se tri ure in poletela proti Ljubljani. Na slovenska tla sem stopila od poldne. Oh, ta ljuba Slovenija. Welcome home!!!

BTW, happy birthday to my new Indian friend and future neighbour. See u somewhere around Mumbai, Desi boy.

indian

Comments are closed.

Delo na ladji tudi na FB

Celoten prispevek najdete tu.

Kontakt za delo na ladji
Gift Shop in Spa:
Helena Vehovec
041 739 011
helena@riv.si

Foto in Bar/Restavracija:
Sašo Vehovec
041 326 578
saso@riv.si

RIV d.o.o. - Consulting Agency
Šmarska cesta 7a
SI-6000 Koper
(ex Invermore Shipping)

Blog - NajBlog.si


CopyRight © 2010