cb press review Personal Path to Pregnancy Goldfish Secrets Revealed Penny Stock Egghead Idol Lash Review Raspberry Ketone Max Secret Survey Review 3way2win Review Slim Without Gym eCash Opinions Sold Out After Crisis Boost Your Bust Review 24/7 Fat Loss Review Article Marketing Robot Review Aeon Guide Review top cb review best product review Clickbank Product Reviews Best CB Review User Reviews of Digital Products Ishbv.com | Product Reviews Easy Tips Penis Advantage Review Truth About Abs Review The Diet Solution Program Fat Loss 4 Idiots Review The Lazy Day Trader Review Million Dollar Pips Review Ejaculation By Command Penile Secrets Review ChopperTattoo Review Miami Ink Tattoo Designs The Lost Arthritis Cure Penny Stock Egghead Review Penny Stock Profit Review Magic Of Making Up Satellite Direct TV The Truth About Six Pack Abs Btv Solo Review DotComSecrets X Workout Finishers Net Space Profits 3.0 Bigger Butt Secrets

Zacelo se je

Koncno se vidi napredek. Do zdaj smo zgolj nosili stvari v skladisce, postavljali in prestavljali police, sesali in brisali prah nekajkrat dnevno, zdaj pa smo koncno prejeli tudi kljuce trgovin in jih zaceli opremljati. Vse trgovine se nahajajo na 8. palubi in imajo okna. Jaaaa, okna. Velika in veliko. Prvic v vseh mojih pogodbah imamo okna v trgovini. OOOOhhhhh! Aja, moj polozaj: operations specialist. Enako kot prejsnjo pogodbo, s to razliko, da imam zdaj tudi pomocnico, Ukrajinko Kateryno. Ok, zdaj pa opis trgovin (fotke so se iz casa postavljanja trgovin, zato je vse tako nametano povsod).

"Tides" je trgovina 4in1: Costume jewelry, Women's fashion, Men's fashion in Fashion bags. Blagovne znamke: Guess, Fossil, Roxy, Quicksilver, Elan, Nautica, USPA (U.S. Polo Association), Penguin (prvic slisim),... Znamke nakita ne bom omenjala, ker sem prepricana, da se jih ne da najti drugje kot na krizarskah ladjah. Izpostavljam le Antica Murrina oz. Murrano glass iz Benetk, enako kolekcijo dejansko prodajajo tudi v Benetkah, pa tudi v Dubrovniku in na Santoriniju itd. To je edina trgovina na desni strani ladje.

Tides, Deck 8 "Beauty shop" nosi ogromno izbiro blagovnih znamk: Clinique, Estee Lauder, Lancome, Loccitane, Shiseido, O.P.I., Smashbox, Crabtree&Evelyn, Bare Minerals, ni pa Chanel in Dior, ki smo jih imeli na Celebrity Soltice. Plus verjetno vecina znamk parfumov. "Jewel box" je zlatarna. Ogromna, ne morem verjeti, koliko prostora je namenjeno nakitu. Verjetno meri vec kot Tides in Beauty shop skupaj. Kolekcije: Levian, Effy, Yellow Emerald (novo ime Emeryl), Sophia Fiori, Asher in vrsta drugih. "Time zone" se imenuje urarna. Velikost enaka kot zlatarna. Znamke: Tag Heuer, Tissot, Longines, Bulova, Citizen, Invicta, Michael Kors, Casio (samo G Shock), Skygen, Guess, Fossil, Anne Klein, morda sem se kaksno pozabila.

Jewel Box & Time Zone, Deck 8 "Sand bar" je trgovina z alkoholnimi pijacami, tobakom in splosnim oddelkom (prigrizki, nujne in manj nujne potrebscine za osebno higieno).

Sandbar (liquor shop), Deck 8 Med trgovinami na levi in desni strani imamo promocijski otok, kjer bomo vsak dan spreminjali proizvode, vecinoma iz trgovine Tides. Logo trgovine tokrat nimamo, le kar je v izlozbah. Malce trapasto se mi zdi, ampak morda bo delovalo. Bomo videli. Imamo se izlozbe s soncnimi ocali RayBan, Oakley, Maui Gym, Guess, Fossil, Michael Kors, D&G in Prada. Na 15. palubi imamo tudi "Market place", promocijski prostor, nekako podoben otoku na 8. palubi, proizvodi se bodo vsak dan menjali, trgovina pa verjetno ne bo odprta skozi cel dan.

Market Place, Deck 15 Kar je drugace od mojih prejsnjih ladij, je Crew Mart. Vodimo ga trgovci, prodaja pa gre na racun NCL. Kako, ne vem, v glavnem, sploh ni pomembno, koliko prodamo, ker tako ali tako ne gre na nas racun. Trgovina bo odprta vsak dan na morju, nahaja se v crew messu (smesno, ja), prodajajo se pa prigrizki, cokoladice, vitaminske vode, izdelki za osebno higieno in se kaj, seveda precej ceneje kot v nasi trgovini za goste.

Comments are closed.

Delo na ladji tudi na FB

Celoten prispevek najdete tu.

Kontakt za delo na ladji
Gift Shop in Spa:
Helena Vehovec
041 739 011
helena@riv.si

Foto in Bar/Restavracija:
Sašo Vehovec
041 326 578
saso@riv.si

RIV d.o.o. - Consulting Agency
Šmarska cesta 7a
SI-6000 Koper
(ex Invermore Shipping)

Blog - NajBlog.si


CopyRight © 2010