cb press review Personal Path to Pregnancy Goldfish Secrets Revealed Penny Stock Egghead Idol Lash Review Raspberry Ketone Max Secret Survey Review 3way2win Review Slim Without Gym eCash Opinions Sold Out After Crisis Boost Your Bust Review 24/7 Fat Loss Review Article Marketing Robot Review Aeon Guide Review top cb review best product review Clickbank Product Reviews Best CB Review User Reviews of Digital Products Ishbv.com | Product Reviews Easy Tips Penis Advantage Review Truth About Abs Review The Diet Solution Program Fat Loss 4 Idiots Review The Lazy Day Trader Review Million Dollar Pips Review Ejaculation By Command Penile Secrets Review ChopperTattoo Review Miami Ink Tattoo Designs The Lost Arthritis Cure Penny Stock Egghead Review Penny Stock Profit Review Magic Of Making Up Satellite Direct TV The Truth About Six Pack Abs Btv Solo Review DotComSecrets X Workout Finishers Net Space Profits 3.0 Bigger Butt Secrets

Zakljucek dela na ladji

S tezkim srcem in cmokom v grlu govorim o tem, a cas je. Delo na ladji se zame zakljuci ta mesec.

Tocno pred stirimi leti sem zacela svojo pomorsko pot. Se vedno se spomnim 10. aprila 2011, ko sem se vkrcala na mojo prvo ladjo, Celebrity Infinity v San Diegu, Kalifornija. Let iz Rima v New York se je predcasno koncal v Londonu, ker je avion imel neke tezave, zamudila sem avion v New Yorku za San Diego, na ladjo sem prisla le nekaj ur, preden je izplula. Hitro se je bilo treba pripraviti za delo in se isti dan zaceti streci gostom. "Kje je najbliznje stranisce, kje je teater, kje je restavracija?" in milijon drugih vprasanj gostov. Ti mene sprasujes? Niti ne vem, kje je moja kabina. Noci prepite v baru, dnevi na plazah, prva ljubezen in strto srce,... Ah, kje je ze to. Po stirih letih, petih kontinentih in ne vem vec koliko obiskanih drzav sva z mozem prisla do zakljucka, da je to to. Delo na ladji se za naju koncuje tu, na Carnival Sensation. Kot vsako stvar je tudi to tezko zakljuciti, ne gleda na to, koliko slabega in dobrega ti je to prineslo.

In kaj zdaj? V Mumbaiu sva septembra 2014 odprla butik, Ne ker je nas, a butik je cudovit in oba verjameva v uspeh. Za zdaj nama ne prinasa toliko denarja kot delo na ladji, a nekje je treba zaceti. Ce doma ni dela, se prej ali slej spet odlocis za delo na ladji, in to niso vec najine sanje. Nama bo uspelo drzati se zacrtane poti in zaceti novo zivljenje na kopnem. Ustvariti nekaj najinega, da bova vedela, za kaj in za koga delava.

Torej, se 20 dni in delo na ladji se zame konca. Za vedno. Nikoli ne bom pozabila teh stirih let, vseh dogodivscin, vseh uspehov in prijateljev,...

Srecno nama in vsem vam, ki se odlocate za delo na ladji. Morda vam ne bo vsec in boste dali odpoved v prvem mesecu. Morda pa ostanete na ladji vec let, zaradi uzitka, zaradi denarja, zaradi strahu, da doma ni nic takega, kar bi vas zadovoljilo... Kakrsen koli bo razlog - srecno.

Comments are closed.

Delo na ladji tudi na FB

Celoten prispevek najdete tu.

Kontakt za delo na ladji
Gift Shop in Spa:
Helena Vehovec
041 739 011
helena@riv.si

Foto in Bar/Restavracija:
Sašo Vehovec
041 326 578
saso@riv.si

RIV d.o.o. - Consulting Agency
Šmarska cesta 7a
SI-6000 Koper
(ex Invermore Shipping)

Blog - NajBlog.si


CopyRight © 2010