cb press review Personal Path to Pregnancy Goldfish Secrets Revealed Penny Stock Egghead Idol Lash Review Raspberry Ketone Max Secret Survey Review 3way2win Review Slim Without Gym eCash Opinions Sold Out After Crisis Boost Your Bust Review 24/7 Fat Loss Review Article Marketing Robot Review Aeon Guide Review top cb review best product review Clickbank Product Reviews Best CB Review User Reviews of Digital Products Ishbv.com | Product Reviews Easy Tips Penis Advantage Review Truth About Abs Review The Diet Solution Program Fat Loss 4 Idiots Review The Lazy Day Trader Review Million Dollar Pips Review Ejaculation By Command Penile Secrets Review ChopperTattoo Review Miami Ink Tattoo Designs The Lost Arthritis Cure Penny Stock Egghead Review Penny Stock Profit Review Magic Of Making Up Satellite Direct TV The Truth About Six Pack Abs Btv Solo Review DotComSecrets X Workout Finishers Net Space Profits 3.0 Bigger Butt Secrets

Zdravniski pregled opravljen, kaj naprej

Zdravniski pregled za delo na ladji je potekal nekako enako, kot prvic. Sla sem v Zagreb, normalno, in privarcevala najmanj 100 evrov, z ze vkljucenimi potnimi stroski. Garmin me je pripeljal cisto pred ordinacijo, kjer sem na kiosku kupila parkirni listek za eno uro (10 HRK). Ce boste sli na zdravniski pregled za delo na ladji k istemu zdravniku (dr. Vedran Batarelo), avto raje parkirajte v parkirno hiso trgovskega centra Billa, ta je le eno ulico stran, parkiranje imate brezplacno za dve uri.

Pri dr. Batarelu sem bila kaksnih 15 minutk, ne vec in placala 1100 HRK (= 150 evrov). Za slikanje pljuc in odvzem krvi sem se odpeljala nekaj ulic stran, natancen zemljevid mi je dala sestra (lahko bi sla tudi pes - verjetno okoli 15 minut hoje) in tam na parkomatu kupila parkirni listek za pol ure (5 HRK). Vse sem opravila v 15 minutah, tam ni treba nicesar placevati. Aha, naj samo opozorim, ker sem se to zafrknila tudi prvic: ko ste ze v tem Domu zdravlja, imate slikanje pljuc na 1. nadstropju, kjer na 1. vratih pise "slikanje zob" in ne pri naslednjih vratih, kjer pise "slikanje pljuc". Jaz seveda cakam pri vratih "slikanje pljuc", logicno zame je bilo, da me bodo vzeli tam. Po 5 minutah sedenja se primaje sestra, pokazem napotnico, ki mi jo je dal dr. Batarelo, pa mi pove, da moram ena vrata nazaj. D-d-d-d.

Sikala pljuca, v eni minutki dobila sliko, sla v pritlicje na odvzem krvi, v eni minutki dobila epruvetko, se odpeljala nazaj do parkirisca Bille, odnesla izvide k zdravniku ter se za stiri ure nekam dala (na caj, v trgovino, itd,...).

To je to, hvala lepa, srecno delo na ladji in mirno morje, se vidimo cez dve leti... Verjetno ne, ampak hvala vseeno. Lp.

K svoji zdravnici sem sla se po potrdilo o cepljenju v otrostvu proti ospicam, rdeckam in vodenim kozam. Malce sem imela tezav, ker niso nasli mojega kartona iz otrostva, podatkov niso imeli v racunalniku, zakaj, ne vem, arhiv kartotek pa so imeli v drugem mestu, tako da so se morali ponj, vendar se je vse hitro in dobro koncalo.

Pofotkala sem vse izvide in jih poslala v Miami, zdaj pa cakam nadaljna navodila. Akshay je ze dobil podatke, leti 31. marca iz Mumbaia v Bremen.

Comments are closed.

Delo na ladji tudi na FB

Celoten prispevek najdete tu.

Kontakt za delo na ladji
Gift Shop in Spa:
Helena Vehovec
041 739 011
helena@riv.si

Foto in Bar/Restavracija:
Sašo Vehovec
041 326 578
saso@riv.si

RIV d.o.o. - Consulting Agency
Šmarska cesta 7a
SI-6000 Koper
(ex Invermore Shipping)

Blog - NajBlog.si


CopyRight © 2010