cb press review Personal Path to Pregnancy Goldfish Secrets Revealed Penny Stock Egghead Idol Lash Review Raspberry Ketone Max Secret Survey Review 3way2win Review Slim Without Gym eCash Opinions Sold Out After Crisis Boost Your Bust Review 24/7 Fat Loss Review Article Marketing Robot Review Aeon Guide Review top cb review best product review Clickbank Product Reviews Best CB Review User Reviews of Digital Products Ishbv.com | Product Reviews Easy Tips Penis Advantage Review Truth About Abs Review The Diet Solution Program Fat Loss 4 Idiots Review The Lazy Day Trader Review Million Dollar Pips Review Ejaculation By Command Penile Secrets Review ChopperTattoo Review Miami Ink Tattoo Designs The Lost Arthritis Cure Penny Stock Egghead Review Penny Stock Profit Review Magic Of Making Up Satellite Direct TV The Truth About Six Pack Abs Btv Solo Review DotComSecrets X Workout Finishers Net Space Profits 3.0 Bigger Butt Secrets

Vecerja v restavraciji Teppanyaki ($25)

Na NCL Breakaway imamo vrsto posebnih restavracij, od ameriske O'Sheenans, brazilske Moderno, italijanske La Cucina, francoske La Bistro do kitajske Shanghai, japonske Teppanyaki, steak House in se kaksne.

Tokrat smo si za spremembo zazeleli jesti v restavraciji Teppanyaki. In kaksna sprememba je to bila, wau. Sef Alejandro, sicer Filipinec, je hrano pripravljal pred nami. Za mizo v obliki crke U nas je sedelo 7, na sredi je bila kuhalna plosca. Poberejo narocila in show se zacne. Se vedno sem vsa navdusena nad akcijo, ki nam jo je pripravil nas kuhar. Pribor je letel vsepovsod, lonci so ropotali, kuhar je pel in vriskal. Na FB v skupini Delo na ladji objavljam nekaj posnetkov tega vecera. Zal nisem obrnila iPhona, tako da boste morali glavo nagniti za 90 stopinj, ampak vsaj predstavljali si boste lahko, kaj vse mora danajsnji kuhar znati. Hrana? Hrana je bila odlicna. Ma kaj odlicna, ma niti ne vem, kako naj opisem vse skupaj. Za zacetek smo vsi dobili miso juho, pac neko japonsko juho, okusno. Potem pa je kuhar pripravljal za vsakega posebej, kar smo pac narocili iz menija. Jaz sem si zazelela mesanico morskega s kopnim: rakce, skampe in hobotnico z dodatkom govedine. Kuhar je vse pripravljal tako hitro in nam kos po kos nosil na kroznik, in ker smo bili lacni, nismo mogli cakati do konca predstave, tako da je hrana pocasi izginjala s kroznika in na koncu nisem imela kaj fotografirati. Sladica? Green tea cake with green tea ice-cream (fotka). O moj bog, kako slastno je bilo vse skupaj. Mmmm!!!

Vhod v TeppanyakiPogrinjekPriprava rizaPriprava zelenjavePecivo in sladoled iz zelenega caja

Comments are closed.

Delo na ladji tudi na FB

Celoten prispevek najdete tu.

Kontakt za delo na ladji
Gift Shop in Spa:
Helena Vehovec
041 739 011
helena@riv.si

Foto in Bar/Restavracija:
Sašo Vehovec
041 326 578
saso@riv.si

RIV d.o.o. - Consulting Agency
Šmarska cesta 7a
SI-6000 Koper
(ex Invermore Shipping)

Blog - NajBlog.si


CopyRight © 2010