cb press review Personal Path to Pregnancy Goldfish Secrets Revealed Penny Stock Egghead Idol Lash Review Raspberry Ketone Max Secret Survey Review 3way2win Review Slim Without Gym eCash Opinions Sold Out After Crisis Boost Your Bust Review 24/7 Fat Loss Review Article Marketing Robot Review Aeon Guide Review top cb review best product review Clickbank Product Reviews Best CB Review User Reviews of Digital Products Ishbv.com | Product Reviews Easy Tips Penis Advantage Review Truth About Abs Review The Diet Solution Program Fat Loss 4 Idiots Review The Lazy Day Trader Review Million Dollar Pips Review Ejaculation By Command Penile Secrets Review ChopperTattoo Review Miami Ink Tattoo Designs The Lost Arthritis Cure Penny Stock Egghead Review Penny Stock Profit Review Magic Of Making Up Satellite Direct TV The Truth About Six Pack Abs Btv Solo Review DotComSecrets X Workout Finishers Net Space Profits 3.0 Bigger Butt Secrets

Moj naslednji dom – NCL Breakaway

Yes, yes, yes!!! Iz Miamija so mi poslali mail, da imajo odlicno novico zame, kar se tice naslednje pogodbe. Decembra lani je prisel ven razpis za delo na ladji Breakaway ladijske druzbe Norwegian Cruise Line (NCL). Izbrali so posadko in zdaj nas vabijo, naj sprejmemo ali zavrnemo ponudbo. D-d-d-d, normalno da sprejmem. Ven iz Celebrity Cruises! Jeiii!!! Se 18 dni na tej ladji, domov za nekaj tednov, konec marca (datum se ni tocno znan) pa na postavljanje trgovin na ladji Breakaway. Tudi to se ne vem, kam letim. Mail s podrobnostmi pride kmalu.

NCL Breakaway - my next home

NCL Breakaway - my next home

NCL Breakaway bo najnovejsa krizarka na svetu, prvic bo izplula 28. aprila iz Rotterdama v South Hampton v Angliji, samo toliko da pripluje v zacetnisko pristanisce. Prvo pravo krizarjenje bo 7-dnevno preko-oceansko krizarjenje do New Yorka. Kot Titanik pred 101 letom - upam, da konec ne bo enak. In nato celo pogodbo vsak teden enaka pot: New York - sea day - sea day - Bermuda - Bermuda - Bermuda - sea day - New York. Torej stiri dni trdega dela in tri dni cistega polezavanja na plazah od jutra do sutra. Kolikor sem slisala, se na tej poti precej proda in precej zasluzi, ker so cene v New Yorku in na Bermudah precej visje od cen na ladji. Se pa za ta denar tudi dela in imamo trgovci potem tri dni zasluzenega dopusta vsak teden. Nisem se cisto dobro pregledala podrobnosti ladje NCL Breakaway, vem, da sprejme okoli 4000 gostov in 1500 posadke, trgovine se menda razprostirajo na treh palubah, torej bo moj team tam se vecji od zdajsnjega (zdaj nas je vse skupaj 28), na odprti palubi imajo tobogane, ki jih baje lahko uporabljamo tudi mi (sporocim, ko vidim na lastne oci). V primerjavi s Celebrity Cruises je ladijska druzba NCL namenjena mlajsim potnikom, torej nic vec dedkov in babic s skuterji, je bolj za free-style ljudi, zato menda tudi nimajo formalnih vecerij, ko se vsi opravijo v vecerne toalete. Za to mi je kar malce zal, ker ne vem, kam bom zdaj s svojimi oblekami. Hm... Zbogom, Celebrity Cruises in "modern luxury". Zbogom STAR treningi, na katerih so nas ucili postaviti skoraj umeten nasmeh na obraz in nas prisilili sprejeti vse mozne necloveske ukrepe, da bi njihovi gosti doziveli kar se da najboljse usluge na ladjah, ki so po njihovem ocenjene z x zvezdic. Zbogom, onboard marketing manager, ki ima delo na ladji samo zaradi nas, koncesionarjev, in je placana glede na to, kako mi  prodajamo svoje izdelke, pa kljub temu vsepovsod isce samo napake: kako si oblecen, koliko uhanov imas v usesih (seveda imas samo enega na levem in enega na desnem usesu in nikjer drugje), kaksne cevlje nosis (ali tvoje balerinke izgledajo prevec kot balerinke, ali so tvoje crne superge prevec podobne supergam), ali imas predolge lase, da ne bi nosila spetih las, ali je tvoje krilo za cm prekratko,... Zbogom in upam, da se nikoli vec ne vidimo v isti vlogi - ti moj dom in jaz tvoj sluga. Pfff!!!

Comments are closed.

Delo na ladji tudi na FB

Celoten prispevek najdete tu.

Kontakt za delo na ladji
Gift Shop in Spa:
Helena Vehovec
041 739 011
helena@riv.si

Foto in Bar/Restavracija:
Sašo Vehovec
041 326 578
saso@riv.si

RIV d.o.o. - Consulting Agency
Šmarska cesta 7a
SI-6000 Koper
(ex Invermore Shipping)

Blog - NajBlog.si


CopyRight © 2010